Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
ojj mnie tez to przygieło :/ hehe.. ja dzisiaj pół dnia na rampie jeździlem i jest light... a na rurce co jest obok to na jednej (niższej i stabilnej) stawałem na trawie bo od drugiej strony nie umiem wskoczyc to stawalem na trawie wskakiwalem na rurke na frontside i przekrzywiam nogi na shiffty - problem tylko taki ze bylo za wolno wiec duzo ciezej utrzymac chyba równowage , a szybko nie mam jak na ta wskoczyc... a jak juz bybyło to mi odjada i bedzie gleba ..
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
to ja moze powiem tak : prze typ ja ostatnio śmigam na rampie robie liu kanga nad coupingiem i taki grabik fajny ze obie nogi w rozkroku i proste i łapie za kółka i inne graby.... 360 robie ale to gdzies w plowie rampy fakie 360 tak samo zjezdzam ze stojaca :D robie yogiego czyli rece na rampie a rolki na coupingu =] kozackie to jest =] hyhy.. jutro albo pojutrze albo w kazdym razie niedlugo jade do zabierzowa do skateparku =] bedzie jazdaaaa
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
yogi to takie cos ze jak podjezdzasz tylem na rampe to rolki wyrzucasz na couping a rece sa nisko na tym zagieciu tak ze wlasciwie stoisz na rekach z podporka nog na kopingu póxniej nogi wracasz pod rece i zjezdzasz :D
a na małej rampie robie supermana czyli ze staje na rekach na kopingu a tak wogole rampa jest fajna jeszcze troche i bede robil fajne graby zupełnie nad kopingiem a nie czesciowo moze kiedys zapodam jakies foty
qrna na streecie ostatnio nic nie jeżdze.... ale nadrobie to mam nadzieje w zabierzowie whoah juz sie nie moge doczekac