Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pytanko odnoscie 3 produktow....

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 839

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 175 Wiek 30 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2098
Witajcie.Pisze ten temat bo nie wiem czy pewne produkty sa warte jedzenia pod wzgledem odzywczym:

1.Ryz z warzywami mrozony:Od kiedy powiedzielem mamie zeby zdrowo gotowala czesto to robi.Wiele slyszalem o mrozonych rzeczach ze jest to syf itd.a zdrugiej strony ryz i warzywa sa zdrowe.Moja mama odsmaza to na patelni.Czy to jest dobre??

2 Makrela wedzona:Wiem,wiem ryby sa zdrowe itd.ale wiele "zdrowych" rzeczy w sklepach sa poprostu niezdrowe.I teraz moje pytanie :czy ztym nie jest tak samo ??

3 Ogóry kiszone (domowej roboty):Czytalem gdzies o tym ze jest cos tam ztym ale nie wiem dokladnie.Wiec pisze do was(a do kogo innego)czy to jest warte jedznie bo strasznie to lubie i jem tego duzooooo..

Z gory dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za pomoc
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 184874
znawcą nie jestem ale powiem co myślę:

1. Lepiej jakbyś kupił świeże warzywa i ryż osobno zrobił a nie takie mieszanki bo na pewno są tam jakieś konserwanty. Jeśli chodzi o warzywa mrożone to są w porządku, tylko jak mówie te mieszanki z ryżem już są gorsze choć oczywiście to i tak zdrowe żarcie w porównaniu z fast foodami i innym g....
2. Rybki wędzone są dobre tylko nie za często 1 lub 2 razy na tydzień. Makrela ma dobre wartości odżywcze, tylko dlatego nie za często się zaleca bo podczas wędzenia uwalniają się jakieś środki rakotwórcze. Więc nie jedz skórki
3. Ogórki chyba dobre jak masz domowe bez octu to jedz śmiało niskokaloryczne i pyszne.

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 362 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15511
1.ryż i warzywa ok, tylko
smażenie kiepsko.
lepiej warzywa na parze lub
poddusić, a ryża
zostawić ugotowanego.

2.wędzenie nie bardzo,
dużo sodu, mało/mniej wit.
ale raz na jakiś czas,
czemu nie.

3.ogórasy ok,
tylko beze przesady.

pozdro

Zmieniony przez - PaTZZ w dniu 2007-07-11 15:36:57

Zmieniony przez - PaTZZ w dniu 2007-07-11 15:37:24
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Specyficzne pytanie :)

Następny temat

Czy można osiągnąć efekty bez diety, trzymając się podstaw zdrowego żywienia?

Spalanie
Polecane artykuły