Witam mam w sumie takie trochę dwa głupie pytania. Pierwsze dotyczy BCAA, na stronie sklepu w opcji dawkowania jest napisane coś takiego "Jednorazową porcję preparatu 10 g (1,5 miarki) popić 300 ml wody. W zależności od zapotrzebowania stosować 1–2 porcji dziennie. Nie zaleca się rozpuszczania produktu. " zgłupiałem to czytając. O co chodzi z tym rozpuszczaniem produktu? To znaczy że mam sobie porcje wsypać do buzi i zapić wodą? Drugie pytanie dotyczy ZMB6 od sci teca, czy to w niebieskim opakowaniu różni się czymś od tego w zielonym (nie biorąc pod uwagę różnicy w kolorze opakowania). Z góry bardzo dziękuje za zaspokojenie mojej wiedzy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. tak wsyp do buzi i zapij
2. formami chyba mineralow sie rozni
2. formami chyba mineralow sie rozni
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
1 Trec miał chyba bcaa co się nie rozpuszcza, do buzi i popić.
2 jak masz możliwość to stare zielone
2 jak masz możliwość to stare zielone
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!