SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pyt. do ARG i innych speców

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 789

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1759 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18156
W jaki sposób oliwa z oliwek wplywa na wolniejsze wchłanianie białka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1759 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18156
A czy to nie jest tak, że za trawienie T odpowiadają jedne enzymy, a z B inne i jedne zajmą się T, a drugie B. Czy też inaczej, może ten T blokuje dostęp enzymów odpowiedzialnych za trawianie B i w związku z tym proces się wydłuża. Bo mnie interesuje konkretnie co z czym, gdzie i kiedy nie samo twierdzenie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1083 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7851
chodzi o aktywacje insuliny ktora poprzez swoja aktywnosc zewnatrzwydzialnicza ( lipaza, proteinaza, nukleotydaza ) zmniejsza wrazliwosc receptorow odpowiedzialnych za sekrecje proteinzy

każda masa wymaga czasu :)im wiecej pospiechu tym wiecej skutków ubocznych

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KTÓRY Z 3 GAINERÓW MAM WYBRAĆ ???

Następny temat

czym sie rozni

WHEY premium