witam .mam problem z pryszczami .wytlumacze o co chodzi dokladnie. niekiedy ,bardzo czesto pojawiaja mi sie przyszcze szczegolnie na czole i na brodzie ,usuwam je jakimis kreamami ale ii tak sie znowu pojawiaja i jakies blizny pozostaja ...po prostu pryszcze wyskakuja mi -male ,niekiedy duze . przeczytalem pare tematow i chce cos dobrego kupic na cere. moze mi podpowiecie co kupic ? cere mam gladka ,tylko pryszcze i po pryszczach male slady . pomocyyyy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie ma jednej przyczyny...nie ma jednego leku...wszystko :) możesz mieć to coś od np. tzw. dojrzewania :D albo od ropnych migdałów jeśli takowe masz...
wszystko i nic bo w internecie jest tyle tego wszystkiego...i jeden mądrzejszy od drugiego w prześciganiu sie z poradami..więc uważaj stosując cokolwiek bo możesz ostro sie przejechać i pogorszyć sprawe
wszystko i nic bo w internecie jest tyle tego wszystkiego...i jeden mądrzejszy od drugiego w prześciganiu sie z poradami..więc uważaj stosując cokolwiek bo możesz ostro sie przejechać i pogorszyć sprawe
...the only way to know ...walk then learn and grow...
...
Napisał(a)
Duzo zalezy od tego co jadasz. Jesz gowna to i na twarzy sie pojawia gowno 

OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
wiec moze co mam jesc...
batony ,slodkie ,cole ,ostre potrwawy odpadaja??
a mam jesc owoce,warzywa,herbatki jakies pic zielone ?
jakies suplementy?
kremy itp ?
napiszcie doklladnie prosze:(
batony ,slodkie ,cole ,ostre potrwawy odpadaja??
a mam jesc owoce,warzywa,herbatki jakies pic zielone ?
jakies suplementy?
kremy itp ?
napiszcie doklladnie prosze:(
...
Napisał(a)
Ja używam na noc beznacne 10% w żelu rano tonic benzacne i mi super pomaga

przede wszystkim bądź w formie!
...
Napisał(a)
aha spox. a masz taki sam problem jak ja ?? a moze jakies inne kremy dodac ? moze jakas masc cynkowa ? itp ?
...
Napisał(a)
A ja mialem dokladnie takie samo cos jak ty. I nawraca jak mam diete wysoko bialkowa , albo je sie duzo slodkiego
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
aha...wiec co mam robic? dieta? kremy ? jakies w tabl. witaminki ? pomozcie
...
Napisał(a)
benzacne 5% styka imo.
nie u każdego złe żarcie=pryszcze
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-09-30 16:36:45
nie u każdego złe żarcie=pryszcze

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-09-30 16:36:45
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Koniu nie u kazdego , ale sporo osob tak ma 

OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
powiem Ci tyle jak stosowałem samo benzacne na noc to nie pomagało..
Dlatego robie tak wieczorem zawsze myje dokładnie twarz jakimś żelem a potem nakładam dość dużo tego kremu. Ide spać i śpie na plecach że by zaraz kremu nie wytrzeć..
Rano zmywam resztki zachniętego kremu jakimś płynem i przemywam twarz tonikiem benzacne..
robie tak i jest naprawde git
Dlatego robie tak wieczorem zawsze myje dokładnie twarz jakimś żelem a potem nakładam dość dużo tego kremu. Ide spać i śpie na plecach że by zaraz kremu nie wytrzeć..
Rano zmywam resztki zachniętego kremu jakimś płynem i przemywam twarz tonikiem benzacne..
robie tak i jest naprawde git

przede wszystkim bądź w formie!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!