...
Napisał(a)
Dzisiaj wziolem pierwszy strzał z wina ip 40 min po zastrzyku zaczeło mi być niedobrze krecilo mi sie w głowie miałem wysoki puls i bylem blady jak trup.Cym to moglo byc spowodowane??Prosze o odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dobrze, że zawału nie dostałeś ;) Chyba zbyt emocjonalnie do tego podszedłeś ;))
Wanna fly?
Wanna fly?
...
Napisał(a)
Nikt Ci nie odpowie jednoznacznie, bo niby skąd miałby to ktos wiedzieć,
moze sie zatrułes czymś, może masz jakąs ukrytą chorobę, moze alergia, jak to mówia ch..... wie.
Grzegorz :)
moze sie zatrułes czymś, może masz jakąs ukrytą chorobę, moze alergia, jak to mówia ch..... wie.
Grzegorz :)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Moze to jest podróba.Wie ktos jak powinna sie odzielac sie woda winstrolu z ip?
...
Napisał(a)
Miałeś gwiazdki przed oczami, przewracałeś się itd? Ja też się ostatnio dość mocno wystraszyłem- miałem tak samo.
To przez widok krwi, poprostu niekiedy się tak zdarza.
Napisał(a)
wal nastepnego zobaczysz jak bedzie .i jeszcze jedno nie wyolbrzymiaj sobie tego bo psycha to straszna broń.mniejmy nadzieje że nie umrzesz.pomodle sie za ciebie
...
Napisał(a)
Może to jest normalne po winie czy ktos jescze mial takie historie po strzale??Wczesnie bralem deke i czulem sie bardzo dobrze
...
Napisał(a)
Chyba zbytnio sie tym przejmujesz i dlatego ~~
Pozdrawiam
banann
Pozdrawiam
banann
Pozdrawiam
banann
...
Napisał(a)
Aaaa to sie nazywa opozniona reakcja na cykora przed zastrzykiem
Moderator dzialu doping

Moderator dzialu doping
...
Napisał(a)
mi tez po winie sie kreci w glowie, zwlaszcza tak po 5-6 szklankach robionego przez qmpla starego :)
~REPTILE[333]~
Kupa jeża zawsze świeża!!!
~REPTILE[333]~
Kupa jeża zawsze świeża!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!