Z gory dzieki. Pozdro.
...
Napisał(a)
Witam. Chciałbym żebyście wyrazili swoje opinie na temat tego cyklu. Jest to cykl na mase, który mam zamiar niedługo zacząć. Według mnie cykl jest bardzo dobry choć cały czas zastanawiam sie czy by czegoś nie dodać.
Z gory dzieki. Pozdro.
Z gory dzieki. Pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1-13 Testenat 100mg ED
1-12 Tren 75mg ED
1-6 Agovirin 50mg BID
1-6 Winstrol 50mg ED
1-15 Nolvadex 10mg ED
1-12 Bromergorn 1,25mg BID
1-12 Vit. B6 200mg ED
1-12 Tren 75mg ED
1-6 Agovirin 50mg BID
1-6 Winstrol 50mg ED
1-15 Nolvadex 10mg ED
1-12 Bromergorn 1,25mg BID
1-12 Vit. B6 200mg ED
...
Napisał(a)
watpie zeby ci ktos cos pwiedzial jesli nei powiesz najpierw ktory to twoj cykl? i jak wygladaly poprzednie? i keidy byl ostatni?
...
Napisał(a)
Nie chciało mi się tego pisać. Dzięki, Martin.
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
Kozak jesteś jak potrzebujesz 1,4grama testosteronu tygodniowo + inne miligramy.
Cykl bym przemodelował.
Bazą przez cały cykl testosteron (enanthat/cypionat - może być Twój testenat), zacznij z Agą przez 4-6tygodni, w trakcie dorzuć fine (nie dłużej niż 8tygodni - żal nerek) i skończ fine razem z winstrolem, zakańczając jednocześnie cały cykl.
Wrzuć fote i wiecej info o sobie. Taki cykl to już trzeba dopracować a nie rzucić rozpiske.
Cykl bym przemodelował.
Bazą przez cały cykl testosteron (enanthat/cypionat - może być Twój testenat), zacznij z Agą przez 4-6tygodni, w trakcie dorzuć fine (nie dłużej niż 8tygodni - żal nerek) i skończ fine razem z winstrolem, zakańczając jednocześnie cały cykl.
Wrzuć fote i wiecej info o sobie. Taki cykl to już trzeba dopracować a nie rzucić rozpiske.
...
Napisał(a)
będzie to moj czwarty lub piąty cykl. Obecnie jestem na cyklu:
1-4 metanabol
1-16 prolo 500mg
1-15 deca 400mg
2tyg. po ostatnim strzale z prolo clomid:
dzień 1: 300mg
dni 2-11 100mg
dni 12 - do końca 50mg (do ok dnia 25)
1-4 metanabol
1-16 prolo 500mg
1-15 deca 400mg
2tyg. po ostatnim strzale z prolo clomid:
dzień 1: 300mg
dni 2-11 100mg
dni 12 - do końca 50mg (do ok dnia 25)
...
Napisał(a)
hardcorowe cykle, nawet ten na którym jesteś jest porządny. nie jesteś jakimś gigantem - czy warto tak katować organizm ?
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
jak narazie idzie mi cudnie, puchne jak dzik, siła poszła nieźle po cyklu musze uaktualnic profil. Ale pomóżcie mi w tym kolejnym bo musze tren zamowić. Ten kolejny cykl ma byc mega-gigant, na maksa pociągne.
...
Napisał(a)
Lasix ty jesteś aparat jeszcze jednego nie skonczyłeś a juz za drugi sie łapiesz 

...
Napisał(a)
Chłopak, przynajmniej myśli perspektywicznie!!! 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!