ok ziomy :)
...
Napisał(a)
Witam moglby mi ktos rozpisac jak brac decabol z tesciem?? Decabol mam oryginalny z BD a tescia cypionat 250. Z tego co wiem najlepiej to brac razem w jednym strzale. Prosze o rozpisanie mi czy mam to brac razem 2 razy w tygodniu czy jak ?? Bo znajomi mowia zebym sie nie pierdzielil i od razu walil 2 razy w tygodniu jak chce dobrze wygladac... na poczadku mialem brac sama dece potem samego tescia ale wybralem decabol + test i mysle ze to dobre rozwiazanie.. potem oczywiscie odblok i na koniec odzyweczki.. dzieki za odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
aha to czyli moge tak jak chcialem co 5 dni no to sie dogadalismy..z tym ze test mam jeszcze po dece leciec ? ile to ?
...
Napisał(a)
ktos moglby to rozpisac jesli tylko moglbys wypelnic ankiete
DreamChaser
...
Napisał(a)
No ja to juz wypelnialem i wklejalem no ale dobra.. :)
185 cmm
84kg
24lata
czas: rok
cykle: 0
Dobrze zbudowany
Dobra tendencja do tycia.. tzn jesli chce to moge
Lysienie i tak dalej : brak
Zdrowie: B dobre
Ps. nie chce juz rad czy powinienem czy nie bo to juz postanowione.. dziekuje z gory za podpowiedzi.. ktore na pewno sie przydadza :)
185 cmm
84kg
24lata
czas: rok
cykle: 0
Dobrze zbudowany
Dobra tendencja do tycia.. tzn jesli chce to moge
Lysienie i tak dalej : brak
Zdrowie: B dobre
Ps. nie chce juz rad czy powinienem czy nie bo to juz postanowione.. dziekuje z gory za podpowiedzi.. ktore na pewno sie przydadza :)
...
Napisał(a)
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
Bozeee co mam jeszcze napisac reszte mam w profilu:
95 na klatke gdzies pocisne
82 na ostatnia serie
38 w wicie
w pasie nie wiem wlasnie ale jest ok w miare
nogi do poprawy zwlacza uda bo spore :P
na barki 70
biceps troche slaby bo malo go robilem
95 na klatke gdzies pocisne
82 na ostatnia serie
38 w wicie
w pasie nie wiem wlasnie ale jest ok w miare
nogi do poprawy zwlacza uda bo spore :P
na barki 70
biceps troche slaby bo malo go robilem
...
Napisał(a)
Wybacz ale zyje w takim srodowisku ze nie mam czasu na dlugie czekanie na efekty..potrzebuje niezlego kopa i z Twoja kolego pomoca lub nie to osiagne .. forum kazdy wie ze to tylko takie gadanie bo kazdy w ostatecznosci zrobi co chce...a ze sie spytalem.. to moja sprawa.. ok nie zawracam..
...
Napisał(a)
mam 10ml jednego i 10ml drugiego.
Co do tej ankiety chlopaki to naprawde nie wiem o co cho... mam tu wklejac co temat swoje wymiary wiek i tak dalej ??
Zmieniony przez - wobooz w dniu 2008-01-10 12:39:16
Co do tej ankiety chlopaki to naprawde nie wiem o co cho... mam tu wklejac co temat swoje wymiary wiek i tak dalej ??
Zmieniony przez - wobooz w dniu 2008-01-10 12:39:16
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!