Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
16
Napisanych postów
199
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
12908
1.WIEK: 21
2.WAGA: 91-92
3.WZROST: 186
4.WYMIARY:
-Obwód w barkach: 140
-Nadgarstek :21,5
Przedramie: 33,5-34
-Biceps: 40
-Klata: 120
-Udo: 69
-Talia: 80-82
5.STAZ NA SILOWNI: prawie 2lata , z jedna przerwa 3 miesieczna.
6.Cel cyklu: masa,siła
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE Przebyte cykle: meta +prop 8tyg
8.POZIOM BF% 8-10%
9.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): mezomorf
10.WYNIKI SILOWE
-Klata: 125
-Przysiad: 180 z zapasem
-Mc: 200kg
11.Dieta:
B: 200-250
T: 90g
WW:400-500
Witam planuje zaraz wejsc na cyklonik , jednak sie zdecydowałem na propek+metka+npp: Prop 150mg/ml, npp 100mg/ml, metka body reserach. Jakbyscie to rozpisali , chce gdzies tak na 3miesiace ten cykl minimum. Bo nie wiem jak te dawki podbijac w trakcie tego npp.
Zmieniony przez - Omenome w dniu 2018-10-22 11:10:26
Szacuny
16
Napisanych postów
199
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
12908
flex1976
To ze teraz są w dobrym stanie to nie wiadomo jak będziecie cyklu , najważniejsze jest dbanie o odpowiednia technikę . Bo w innym wypadku nawet animal nie pomoże
Flex technika jest dopięta na 100%, od kąd cwicze nie doznałem zadnej kontuzjii, jak byłem na cyklu meta+prop to siła szła masakrycznie w góre, zszedłem to trochee zmniejszyłem obciążenie. Jak zauwaze ze siła bedzie szła up ,to bede zwiekszał powoli. Technika jest najwazniejsza :)