Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest to moj drugi cykl zalezy mi na zrobienu dobrej masy i jednoczesnym spaleniu tkanki tluszczowej. Teraz mam pytanie czy podrabiaja polska mete ? Bo widzialem ta ktora chce kupic i jest ona w malych kwadratowych opakowaniach a z tego co widzialem na forum to opakowanie ma ksztalt prostokata. Co sadzicie o firmach i o cyklu. A na koniec jak ma wygladac przy czyms takim odblok, standardowo clomid 24 tabsy ? I czy HCG bedzie potrzebne.
Zmieniony przez - naomek w dniu 2010-01-24 09:01:19
Zmieniony przez - naomek w dniu 2010-01-24 09:01:32
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1077
latwo mi bylo zalac sie tluszczem a ciezko zrobic miesnie ;) pozatym trenowalem pile od dziecka i dopiero teraz moge sie wziac za masowanie wczesniej nie mialo to sensu.
Szacuny
0
Napisanych postów
181
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1542
aras za malo bialka? 2g to juz wystarczajaco dopuszczalne ze ujdzie, napisal jeszcze z + czyli ze troszke wiecej wiec bedzie, jak rzuci 3g to i tak czesc na posiedzeniu zostawi.
pakman nie czaisz ze kazdy jest inny, ze kazdy ma inna genetyke predyspozycje, ze jednemu latwiej drugiemu trudniej robi sie mase, ze jeden zaczyna od 28 w lapie i 55kg wagi inny 35 w lapie i 70kg. Jak mozna wogole korwa tak kogos oceniac powierchownie ''przespales te 4lata wez sie za jedzenie''.Do tego tu tylu zaklamanych kozakow co pewnie z gorszymi wymiarami brali sie za koks a teraz jak juz sa po ilus tam cyklach wcielaja sie w role wielkich doradcow ze koks nie dla ciebie do miski. Rozpjerdala mnie to na pol, zall.
Zmieniony przez - spliter w dniu 2010-01-24 10:33:51
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1077
podniesienie wegli do 5g/kg bedzie wystarczajace ?. I dokladnie chodzi mi o definicje miesnia ;), nie podobaja mi sie zalani leszcze ktorzy sie bujaja po miescie haha :D. fajna sylwetka plazowa o to mi chodzi :). A co sadzicie o samym cyklu jest dobrze rozpisany, czy jakies srodki zmienic,firmy ? I co z ta metka w koncu :D ?
Zmieniony przez - naomek w dniu 2010-01-24 10:59:31