Witam , szukam jakiegos darmowego programu do wyliczania poszczegolnych wartosci odzywczych w diecie. Wiem , ze mozna korzystac z tego ktory udostepnia nam portal potreningu.pl , ale chcialbym miec tez wglad w stosunek poszczegolnych kwasow tluszczowych i mineralow. Czy moze ktos polecic cos konkretnego lub sie podzielic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dziennik Posilkow Vitalmax - Dziennik Posiłków
wpisz to w google bo cenzuruje link
Zmieniony przez - Jaszczur88 w dniu 2015-08-30 16:11:42
wpisz to w google bo cenzuruje link
Zmieniony przez - Jaszczur88 w dniu 2015-08-30 16:11:42
...
Napisał(a)
Vitalmax ma w miare aktualna/poprawna baze produktow? Kiedys ja porownywalem z baza IZiZ i roznice byly spore.Wiem , ze mozna dopisywac swoje wlasne produkty, ale jakbym mial sie bawic w przekopiowywanie baz z jednej do drugiej to troche by mi to zajelo czasu, moze znacie jakies programy z opcja wklejania innych baz danych?
...
Napisał(a)
Polecam myfitnesspal
Zmieniony przez - MilkyLayne w dniu 2015-08-30 16:26:53
Zmieniony przez - MilkyLayne w dniu 2015-08-30 16:26:53
...
Napisał(a)
Najpopularniejszy jest na stronie potreningu, tez dobry na tabele kalorii no i wspomniany my fitness pal ktory jest o tyle fajny ze jak niemasz produktu to możesz go zeskanować po kodzie kreskowym i juz go masz wiec to jest fajne udogodnienie. Niestety sa roznice miedzy powyzszymi wiec powinienes wybrac jeden ktory bedziesz uzywal na stale i bedzie twoim odniesieniem do trzymania michy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!