Witam, witam! Kiedyś pisałem na tym forum, ale i mój post się zagubił, a i tego co szukam też jakoś znaleźć nie mogę. Mam na imię Sebastian i mam 17 lat, ok. 186cm i 90kg wagi. I to jest ten ból. Mam strasznie masywne uda, otyły brzuch (fałdy) i klata to jakaś taka...eee... cyckowata się zrobiła. ;) Chcę schudnąc, mam siłę, a nie zależy mi teraz na mięsniach, ale na sylwetce. Aby schudnąć i pozbyć się tłuszczu muszę trenować wg. treningu aerobowego prawda? Ale co konkretnie? Ile czasu, ile powtórzeń? Michail pisał kiedyś o takich stacjach i przebieganiu szybko między nimi, ale nie mogę tego znaleźć. Może mi ktoś pomoć? Z góry dzięki i witam w klubie...siłka wita, a może w wakacje (no może nie w te jeszcze...) będę robił furorę jak Słoneczny PAtrol, a laski zostaną na plaży, bo warto zostać dłużej... :P Pozdro i dzięki za odp!
PS
A może to trening redukcyjny? Ale tak na dzień dobry już odrazu? Zależy mi na jak najszybszych i najbardziej efektywnych wynikach. Potem chcę zrobić na trening na siłę.
PS
A może to trening redukcyjny? Ale tak na dzień dobry już odrazu? Zależy mi na jak najszybszych i najbardziej efektywnych wynikach. Potem chcę zrobić na trening na siłę.
Krzysztof Piekarz
Powodzenia