...
Napisał(a)
Witam od 2 stycznia lece na winstrolu z eurochemu tab 10 mg i powiem wam ze przez te 3 tygodnie nic mnie jeszcze nie kopie . Z poczatku jechałem 30 mg ed i od kilku dni zwiekszyłem dawke do 50 mg i nic .. Jedynie co zauwazyłem , to szybsza przemiane materi ;] co jest nie tak .. ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pewnie wszystko jest nie tak
a po pierwsze i najwazniejsze to ze wino podawane solo, niewyczuwalne

a po pierwsze i najwazniejsze to ze wino podawane solo, niewyczuwalne

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
waga troszkie poszła do góry o jakieś 2 kg
ale moze chłopaki zle to biore hm ? i to jest przyczyna ;] z rana łykam 3 tab a wieczorem reszte .. Choc to chyba wpływu nie ma o której sie bierze ;]

...
Napisał(a)
problemem może być też sam środek, eurocehm obecnie niezbyt pewny....
...
Napisał(a)
2kg na winie solo przez 3 tyg i tak niezle :P
Zmieniony przez - GelSSon w dniu 2009-01-16 21:09:47

Zmieniony przez - GelSSon w dniu 2009-01-16 21:09:47
Jesli Ci pomogelm daj Soga ;]
http://s2.onlyfight.pl/info.php
...
Napisał(a)
jak 2 kg to masz już swój przyrost z vinka,zupełnie nie rozumie ludzi którzy biorą vino solo do bb
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzian
stereotyp
winstrol - rzezbi i spala tluszcz :)
i duzo ludzi nie zbyt ogarnietych w temacie dlatego bierze winstrol solo proste;]
stereotyp
winstrol - rzezbi i spala tluszcz :)
i duzo ludzi nie zbyt ogarnietych w temacie dlatego bierze winstrol solo proste;]
Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.
...
Napisał(a)
widziałem ze ktos juz mnie wyreczył jesli chodzi o ankiete =)) jeszcze troche i koniec kuracji ... I mysle zrobic miesiąc przerwy i pozniej uderzyc z propinatem + nie wiem z czym połaczyc . Mogłem dołaczyc do wina propa , ale wolałem jeden srodek na pierwszy raz.
jak wy to widzicie ;>?
jak wy to widzicie ;>?
...
Napisał(a)
winko solo jest calkiem dobre jak sie je potrafi wykorzystac niedawno konczylem solo na plus 4 kg plus dobra sila pozatym na pierwszym miejscu trzeba sie zaopatrzyc w pewne srodki a z tym ec to juz nie to co kiedys
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!