Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2055
Witam. Mam 15 lat. Od zawsze gdzie nie spojrzę pamięcią miałem problem z włosami na głowie :D
Otoz wyglada to tak. Są tłuste, ppo umyciu na 2 dzień rano widac już że włosy są tłuste.
Odrazu po umyciu robią się suche, łamliwe. taka wata z nich się robi. Probowałem wszystkich szamponów itp itd. Ale problem jest caly czas. Suche lamliwe, wygladaja jak wata. Ktos moze mi pomoc? :]
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
na zly stan wlosow wplywa wiele czynnikow, nie tylko nieuzywanie odzywki, poszukajcie, jest w internecie na prawde masa informacji.
myjecie wlosy codziennie? jakich odzywek i szamponow uzywaliscie? jakies zele,gumy,pianki itd?
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2055
0 Żelów pianek i innych bajerów. Szampon Nivea nie zwracalem uwagi jaki, poprostu mylem nim wlosy lecz ostatnio ich wyglad mnie zaniepokoił. Nie palę nie piję aktywny tryb życia uprawiam :D Myję codziennie :]
Szacuny
0
Napisanych postów
111
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1020
powiem ci, że nie masz tak źle mi za to się wogóle nie przetłuszczają, są matowe nijakie w dotyku, ogólnie do bani..... i stało się to tak z dnia na dzień i teraz obserwuję, ze jest tylko gorzej, kiedyś mi się normalnie przetłuszczały był ten specyficzny zapach włosów a teraz nic jak by to jakieś sztuczne było......... :( także polecam ci dobry szampon myj włosy codziennie, możesz też iść do dermatologa z tym