No więc tak. W sobotę 8 stycznia mam bal gimnazjalny. Wszystko już kupione i w ogóle, ale problem leży w moich umiejętnościach tańca. Nie mam zamiaru iść na bal tylko po to, żeby sobie postać pod ścianą. Teraz jak tak pomyślę to nigdy nawet nie przymierzałem się do tańca. Najbardziej chodzi mi o taniec w parze z dziewczyną. Tak myślę, że samemu tańczyć to nie będę miał problemu, bo co to tam pobujać się w rytm muzyki? Ale jak zatańczyć w parze? Na kurs tańca nie mam już czasu. Macie jakieś rady dla kogoś kto nigdy nie tańczył? Jakieś kroki podstawowe może, czy coś? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hehe idz do mamy ona Ci najszybciej pomorze nie da sie opisac jak trzeba tanczyc sam musisz to zalapac najlepiej trenujac z kims
Pomogłem? daj SOGa ;*
Zajmuje się pomaganiem ludziom w problemach zdrowotnych
masz pytanie odnośni Twojego zdrowia? pytaj!
Postaram się pomóc i odpowiednio Cie pokierować co masz zrobić
...
Napisał(a)
No właśnie trochę za późno. Dobra jakoś sobie dam radę. W końcu idę się bawić, a nie stresować tańcem :D
...
Napisał(a)
i jak bylo? :)
Pomogłem? daj SOGa ;*
Zajmuje się pomaganiem ludziom w problemach zdrowotnych
masz pytanie odnośni Twojego zdrowia? pytaj!
Postaram się pomóc i odpowiednio Cie pokierować co masz zrobić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!