Witam. Mam pewien problem z prawą noga dokładnie z udem, miejsce między biodrem a udem koło pachwiny od strony grzecznie mówiąc od strony narządu płciowego. Około 2 tygodni temu to się stało, coś mi wyskoczyło z uda. Wcześniej grałem praktycznie non stop w piłkę, codziennie. a w zimę prawie ciągle siedziałem w domu. Zacząłem grać w nogę bo patrzałem jak ci potężni piłkarze grają i chciałem się nauczyć mocno kopać piłkę, i ciągle chodziłem grać. I pewnego dnia graliśmy z chłopakami w tysiąca. Gdy strzelałem do bramki to coś mi wystrzeliło w nodze tak mocno, że straciłem nad nią panowanie i się przewróciłem. Bolało trzeba przyznać. Do domu doszedłem, ale noga bolała jak nigdy. I po dwóch tygodniach przestało boleć, ale jak chcę zagrać w nogę i się przebiegnę, to ból się nasila i finito. Natomiast jak chcę mocniej kopnąć piłkę to boli, dlatego nie chcę mocno kopać bo jak znowu wyskoczy to klops. Bym liczył na waszą pomoc, o każdą w sensie czy można coś rozciągnąć, żebym mógł kopać w piłkę bo się załamie psychicznie, a są wakacje i chciał bym je bardzo wykorzystać. Siedziałem tydzień w domu, i myślałem że przejdzie, ale nie. Więc prosiłbym każdego o jakąkolwiek pomoc, żebym mógł grać w piłkę, bo nie wiem co ja zrobię bo kupiłem nową, fajną, ale nie mogę grać. Mam 14 lat i nie wiem czy to wina dojrzewania. Z góry dziękuje za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim skromnym zdaniem powinieneś się udać do lekarza ...
''Niektórzy uważają, że Piłka Nożna to sprawa życia i śmierci.
Ja uważam, że to znacznie poważniejsza sprawa''
''3/4 życia spędziłem na boisku, resztę zmarnowałem''
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!