A wiece tak, nie robilem bicepsa przez ostatnie 3tyg. poniewaz bolalo mnie przedramie. Bol przedramienia juz minol a wraz z nim sila bica.
przyklad:
na modlitewniku robilem serie 15kg + modlitewnik i ostatnia serie robilem 20kg + modlitewnik gdzies ze 4 razy.
Dzis mialem trenig.. i 15kg dawalem tylko 6 razy i to nie do konca prawidlowo wiec mosialem zmniejszyc ciezar, to samo tyczy sie innych cwiczen na bica, wszędzie cięzar musialem zmniejszyc.
Strasznie mnie irytuje spadek mocy w bicu z wlaszcza ze wszędzie indziej (inne miesnie) jest progres.
I tak myslaem czy nie cwiczyc by go 2 razy w tyg, po 2 cwiczenia, czy jest to dobry pomysł ?
moze macie jakies inne, lepsze sposoby aby nadrobic zaleglosci ?
Waga: 68
Wzrost: 177
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 6 miesiecy
Uprawiane inne sporty: nie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: jako taka
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: bialko wpc
przyklad:
na modlitewniku robilem serie 15kg + modlitewnik i ostatnia serie robilem 20kg + modlitewnik gdzies ze 4 razy.
Dzis mialem trenig.. i 15kg dawalem tylko 6 razy i to nie do konca prawidlowo wiec mosialem zmniejszyc ciezar, to samo tyczy sie innych cwiczen na bica, wszędzie cięzar musialem zmniejszyc.
Strasznie mnie irytuje spadek mocy w bicu z wlaszcza ze wszędzie indziej (inne miesnie) jest progres.
I tak myslaem czy nie cwiczyc by go 2 razy w tyg, po 2 cwiczenia, czy jest to dobry pomysł ?
moze macie jakies inne, lepsze sposoby aby nadrobic zaleglosci ?
Waga: 68
Wzrost: 177
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 6 miesiecy
Uprawiane inne sporty: nie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: jako taka
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: bialko wpc