WItam ! Mam dosc duzy problem z mnoim przyrodzeniem. Od zawsze wiedzialem, ze cos z nim nie tak lecz wstydzilem isc sie do lekarza i jakos odkladalem ta wizyte... Otoz skorka w zadnym stopniu nie schodzi mi z napletka.. Jest cos takiego jak stulejka lecz nie wiem czy w moim przypadku bo tam skorka schodzi minimalnie a u mnie w ogole.. Nie wiem co robic...jest zabieg nazywajacy sie obrzezaniem tylko nie mam pojecia czy dotyczy mnie bo ja mam jakis wyjatkowy przypadek ..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Za darmo będziesz miał ;) Prywatnie może i 500 zł a tak na kase NFZ jedziesz. Warunek to musisz być ubezpieczony ;p
...
Napisał(a)
jak nie schodzi to tylko pod nóż. na bank stulejka - idź do urologa i niech działa
Zmieniony przez - dariusz222 w dniu 2011-10-10 10:34:20
Zmieniony przez - dariusz222 w dniu 2011-10-10 10:34:20
"przegrywałem całe życie... dla tego odniosłem sukces"
...
Napisał(a)
To zależy, jak stulejka jest mocna to faktycznie tylko zabieg.
Z kolei jak stulejka nie jest duża, to czasami wystarczą maści.
Z kolei jak stulejka nie jest duża, to czasami wystarczą maści.
...
Napisał(a)
Jest mocna poniewaz skorka w ogole nie schodzi mi z napletka.... Czlonek na czubku staje sie wezszy gdy naciagam skorke....Chcialem zappytac czy taki zabieg cos kosztuje ?
...
Napisał(a)
Ty nie waliłeś sobie w podstawówce i nie naciągałeś skórki w przedszkolu ?
...
Napisał(a)
:P No to daj soga :) Chyba ci pomogłem xD
...
Napisał(a)
ehem . .. . . Ja zadałem proste pytanie, Ile kosztuje je***y zabieg a Wy mi tu z waleniem kunia wyjezdzacie ;D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!