Witam, mam dość poważny problem. Od pewnego czasu, gdy gdzieś jestem i stoję, najczęściej w kościele czuję jakby mi się robiło słabo i zaraz miałbym stracić równowagę. Ale jak jestem w domu to mi się tak nie dzieje i ogólnie jak o tym nie myśle i jak jestem w jakimś miejscu gdzie jest mniej ludzi. Podejrzewam, że to wszystko rodzi się w mojej głowie. Proszę o pomoc, bo to na prawdę denerwujące.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tez tak mialem kiedys ;) Poprostu z tego wyroslem - zawsze myslalem ze to wina mojej choroby lokomocyjnej ze niemoge stac w miejscu za dlugo bo wtedy robi mi sie slabo ;p
Bierz od życia wszystko co możesz.
...
Napisał(a)
Jeśli są osoby które wiedzą jak mi szybko pomóc to proszę o pomoc, bo po jutrze mam akademię na której muszę dość długo stać.
...
Napisał(a)
Osobą która może ci pomóc jest psycholog lub pedagog szkolny do niego się udaj, porozmawiaj o tym również z rodzicami.
...
Napisał(a)
Kwestia autosugestii. Zrób jednak podstawowe badania krwi i moczu. Kiedy będziesz pewny swojego dobrego stanu zdrowia, to łatwiej będzie Tobie sobie poradzić z tymi zawrotami głowy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!