...
Napisał(a)
siemanko jestem na cyklu z propem. bije propa w uda. od paru dni czuje dosyc mocny bol nad kolanem po prawej stronie obawiam sie ze robi sie jakis guz co robic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sprobojemy tych okladow. koniec z udnerami. tak kupi sie apteke i 0 problemow

...
Napisał(a)
jestem juz po dwoch okladach troszke pomoglo zobaczymy na jak dlugo:) doradzi ktos cos jeszcze?
...
Napisał(a)
mascie rozgrzewajace .ja stosowalem poduszke podgrzewajaca lub cieply prysznic przed szotem i bylo duzo lepiej.po malayu ciezko bylo ale z tymi sposobami bylo niezle.
...
Napisał(a)
"mascie rozgrzewajace" a moglbys podac jakas nazwe? skocze jutro do apteki. ja jestem na phoenixie.
Zmieniony przez - SirLeon w dniu 2009-09-05 21:47:36
Zmieniony przez - SirLeon w dniu 2009-09-05 21:47:36
...
Napisał(a)
po propie na dodatek underowym czesto sa bole takie jakby zakwasy to jest normalnym zjawiskiem a jak sie robi jakis guz to j/w.
idziesz do apteki mowisz babce ze chcesz jakas dobra masc rozgrzewajaca i ona ci da od tego tam jest
idziesz do apteki mowisz babce ze chcesz jakas dobra masc rozgrzewajaca i ona ci da od tego tam jest
Doping.
...
Napisał(a)
no ja wiem ze po underach boli
ale to zawsze przechodzi po paru dniach ja tu niedlugo bede zaczynal kolejna butle a bole nie ustepuja. Dzieki za pomoc sogi sie naleza

...
Napisał(a)
ja stosowalem ben- gay cest czerwony ale chyba teraz jest wycofany jak Lysol babka w aptece ci cos napewno da.
...
Napisał(a)
jak ma przejsc po paru dniach jak ty co drugi dzien ladujesz znowu wiec pobolewa sobie po kazdym shocie. W ktorym tygodniu cyklu jestes??
Doping.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!