Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
108
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5947
Witam Panowie z poczatkiem lutego zaczalem cykl z enana 500mg co tydzien przez 10tyg. Pod koniec cyklu lecialo hcg jak i po nim przez 2 tyg. Po 2tyg przerwie przeszlem na prop i tren w dawce 100mg co 2 dzien a za tydzien chcialem dorzucic 50mg oxy. Od paru dni samopoczucie marne i libido tez polecialo na dol. Myslalem ze to przez tren ale jestem dopiero po 3 iniekcjach trenu ace wiec cos sie nie zgadzalo polecialem na badania i dzis odebralem wyniki. Prolaktyna i estradiol wybilo ponad norme. Wiec co z tym fantem mam teraz zrobic, konczyc cykl czy leciec dalej ale cos dorzucic na zbicie prolaktyny i estro.Pozdrawiam
Pisze z tel wiec nie wiem czy zdjecie sie dodalo bo wstawialem ale go nie widze na tel. PROLAKTYNA (3,46-19,40) 28
ESTRADIOL (11,00-44,00) 330.
Zmieniony przez - arus1920 w dniu 2013-05-31 14:05:15
Zmieniony przez - arus1920 w dniu 2013-05-31 14:38:01
Zmieniony przez - arus1920 w dniu 2013-05-31 14:39:35
Szacuny
17
Napisanych postów
650
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21508
wyluzuj chłopie bo jak czytam wszystkie twoje wypowiedzi to uważasz się za wszeczwiedzącego i zapatrzonego w siebie mądrale :) Ty wiesz najlepiej i koniec tematu, buźka, przepraszam że wogóle coś napisałem, buahaha
Zmieniony przez - Wlodiii w dniu 2013-06-03 12:07:24
Szacuny
31
Napisanych postów
655
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
460188
Prolaktyne zdecydowanie bym zbił(Dostinex albo Bromo), prawdopodobnie to ona jest odpowiedzialna za złe samopoczucie. Estro co prawda jest wysokie ale jak nie swędzą suty to można zostawić(rośnie synergicznie do poziomu teścia). Ewentualnie dla lepszego samopoczucie psychicznego możesz dołożyć 10 Mg nolvy ED albo ATD o ile nie trafisz na wałek.
Cyklu bym nie kończył, takie wyniki to przy koksie norma.
Zmieniony przez - Michail2008 w dniu 2013-05-31 15:01:09
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Żaden dostineks ani bromo. Skoncentruj sie na obnizeniu estradiolu .Nie nolva.Nolvadexu nie daje sie w takim przypadku.Inhibitor aromatazy w niewielkich ilosciach i obserwuj objawy. Prolaktyne odpuść.To nie jest jej wina na tym etapie cyklu.E2 koniecznie w dół zanim nastapi problem z cycami.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy