Mam problem jak wynika z tematu mam 20lat 2,5roku staż waże ok 90kg przy 183cm. Oczywiście chodzi o brzuch a mianowicie czytałem już wszystkie tematy o bocznych mięsniach itp i jak zgubić opone stosowałem diete na koniec treningu rowerek a następnie twister i spięcia dolne brzucha. Problem tkwi w tym że w pasie mam aktualnie 91cm a 5cm nad talią zwęża sie do 86cm przez ten trening a te wymiarty powinny być na odwrót czyli na dole 86cm nie wiem o co chodzi jak mieliście podobny problem piszczie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Problem ze zgubieniem oponki nie tkwi tylko w ćwiczeniach. Tutaj najważniejszą sprawą jest odpowiednia dieta. Trochę aerobów 45 min ze 2-4 razy w tygodniu - ale takich przy których nie dostaniesz zadyszki i nie zrobisz się siny z wyczerpania /muszą być w umiarkowanym tempie/ - głównie chodzi o to żeby to były ćwiczenia tlenowe a nie na deficycie tlenowym.
Głównie jednak gubienie brzuszka opiera się na diecie, liczeniu kalorii i procentowych udziału poszczególnych składników posiłków.
Głównie jednak gubienie brzuszka opiera się na diecie, liczeniu kalorii i procentowych udziału poszczególnych składników posiłków.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!