...
Napisał(a)
Podobno jest cos takiego. Czy ktoś słyszał lub stosował tą primke, i czy oplaca sie w to inwestowac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
qurva jakby tak policzyc te wpisy plus wiadomo ze polowa ma znajomych co gdzies tam widzieli ta prime jak ich kuzyn kumpla zony narzeczonej wbijal to by wyszlo ze ta seria to 4000 wyszla
ale moze ja nie naleze tez do tych wtajemniczonych
kurva smiech
nadludzie
101 dalmatynczykow jak b50 pisze
wpisujecie sie ci co maja dostep do tej primy do rana naliczymy ze wyszlo tego sporo,kurva szlachta edycja
co jest smieszne nie 1500 limited edition nie 1000 limited edition ale 100,nosz kurva welcome to poland
Zmieniony przez - jaruss9 w dniu 2009-06-15 05:02:51

ale moze ja nie naleze tez do tych wtajemniczonych

kurva smiech

nadludzie

wpisujecie sie ci co maja dostep do tej primy do rana naliczymy ze wyszlo tego sporo,kurva szlachta edycja

co jest smieszne nie 1500 limited edition nie 1000 limited edition ale 100,nosz kurva welcome to poland

Zmieniony przez - jaruss9 w dniu 2009-06-15 05:02:51
...
Napisał(a)
jest, ale nie dostaniesz, raczej tylko wypuszczone dla wąskiego grona "wtajemniczonych", jedna partia chyba tylko wyszła
...
Napisał(a)
a ty jestes aras ten wtajemniczony, czy na forum przeczytales? bo jesli to pierwsze, to sory, do wtajemniczonych nie zygam.
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
tak bylo slychac miesiac jakis temu i niby wyszlo tylko 100szt
smialem sie z tego troche ale moze i nie slusznie
po rozmowie z moim chemikiem wyglada na to, ze domowa primka ma krotki termin przydatnosci
ile w tym prawdy..... ?
smialem sie z tego troche ale moze i nie slusznie
po rozmowie z moim chemikiem wyglada na to, ze domowa primka ma krotki termin przydatnosci
ile w tym prawdy..... ?
...
Napisał(a)
wiesz czemu tak jest?
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
nie chcę się zbytnio rozpisywać, ale słyszałem od osoby z pewnymi powiązaniami z atomem, z wiadomych względów o konkretach pisać nie będę, chyba jednak trochę więcej niż 100 sztuk, co nie zmienia faktu, że w "powszechnym"handlu póki co nie ma
...
Napisał(a)
ooo to sie nawet z sfd dowiem ze naleze do wąskiego grona ludzi
YEEEEAAAH !

OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
101 amp jak dalmatynczykow
jak by nie szlo na ruch to by nie dawali naklejek zadnych bo po co w scislym gronie osoby zaufane
czy dziala nie wiem nie mialem kontaktu

czy dziala nie wiem nie mialem kontaktu
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Kupilem sobie 5 butelek i lezy i czeka na lepsze czasy . Ostatnio chcialem domowic to juz nie bylo. Nie wiem czy jeszcze beda mieli. To co bylo poszlo chyba jak Cieple bulki. I malo kto z sfd moze sie wypowiedzeiec bo jak ktos dostal to sladowa ilosc podejrzewam. Tu jednak nie da sie do***ac za 150-200zl z odblokiem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!