Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
witajcie eksperci!!!!
Mam sprawe....czy jest sens lanczyc te wszystkie trzy koksy na jeden cykl??....jak tak to prosze rozpiszcie mi jakos ten cykl...
Mam 20 lat cwicze juz ponad 2 lata i to jest moj pierwszy cykl...
aha i gdzie co kluc , czy wszystko walic w tylek czy jakos inaczej... i jakie igly zywac do jakich itp.
Czekam na odpowiedz z niecierpliwoscia!!
>>Live Is Brutal<<
Szacuny
86
Napisanych postów
6929
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32603
- mysle ze kolo 8 kg w miare suchej masy
- clomid musisz wziasc
- TT cie nie odblokuje, mozesz je wziasc po clomidzie aby podniesc jeszcze bardziej poziom tescia
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
noze teraz troche takie glupie pytanie ale ten clomid to po co sie bierze(ja wiem ze on odblokowuje)ale jakby sie go nie wzielo po takim moim cyklu to co by sie stalo???
Szacuny
86
Napisanych postów
6929
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32603
jak sie nie odblokujesz to bedziesz miec bardzo niski poziom naturalnego testosteronu w organizmie a co za tym idzie:
- spadek masy i sily
- z***ane samopoczucie
- treningi bez napompowania
- mniejsza wytrzymalosc
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
DECA co do twojej wypowiedzi o odblokowaniu troche juz o tym bylo wystarczy poczytac i sie zorientowac a co do samego cyklu raczej nie ma zastrzezen wiec daruj sobie teksty typu "durne" itp. bo sa zbedne poprostu i nic nie wnosza do tematu