...
Napisał(a)
Witam. mam 2 flakony winstrolu 50 z firmy atomic lab (ten z żółto białą etykietą i żółtym kapselkiem) wstrzykiwałem go dokładnie 3 strzały w prawy motyl lewy motyl i w klatke. porobiły mi się strasznie wielkie guzy które bardzo bolały wiec odstawiłem je. i tak mi potem tych guzów było się ciężko pozbyć, pomógł mi taki środek on się nazywa Nimesil ale mniejsza o to:) Ostatnio wyczytałem że to underowe winko poprostu nie jest żadnym fejkiem tylko tą wodę iniekcyjną ma po prostu jakas trefną. więc mam pytanko czy jeżeli odstawie to winko na 24h czyli jak się oddzieli to wino od wody wypompuje ta wode injekcyjną i zastąpię ją inną taka z apteki to pomoze?? i jeszcze 2ga sprawa... czy to że sie robią takie guzy nie jest też winą tego że to winko nie jest tak rozdrobnione jak np w porównaniu to tego z Desmy???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No to wspolczuje. Byl tu juz temat jazd po winie atomica. Sciaganie syfu itp. itd :/
Niech ktos wrzuci link'a bo nie moge znalesc. W kazdym badz razie nie wygladalo to fajnie ;/
Niech ktos wrzuci link'a bo nie moge znalesc. W kazdym badz razie nie wygladalo to fajnie ;/
...
Napisał(a)
swoja droga taka dobra firma jak atomic taki blad by popelnila ?? dziwne w hoj
Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4
...
Napisał(a)
no wlasnie.... taka firma super a na porzadna wode nie miala i kranufke leje
to chyba swiadczy o szacunku do klienta
ciekawe jakie oleje uzywa...
dolek nie kombinuj z tym towarem, popchnij to komus kogo nie lubisz a kup sam sobie cos bardziej pewnego
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-07-15 14:49:16
to chyba swiadczy o szacunku do klienta
ciekawe jakie oleje uzywa...
dolek nie kombinuj z tym towarem, popchnij to komus kogo nie lubisz a kup sam sobie cos bardziej pewnego
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-07-15 14:49:16
...
Napisał(a)
rzeczywiście chyba komuś to pchnę :) ale mnie strasznie to dziwi że np metka, deca, teście ogólnie wszystko z atomica jest rewelacyjnie dobre a tu tylko jedna rzecz taka spierd....cóż może jakaś inna fabryczka po prostu to puściła :)
...
Napisał(a)
widziałem to... proszek może i się nadaje ale do robienia orali, ale nie wersji iniekcyjnej, złe rozdrobnienie... a wątpię, że ktoś to przetwarzał po otrzymaniu od żółtków, bo proch jak do każdego undera źródło ma jedno, małe żółte chińskie rączki
możesz to winko stosować jako oral, mieszasz solidnie, obliczasz sobie ile chcesz tego nabrać i walisz do ust
wtedy wszystko powinno być ok ;)

możesz to winko stosować jako oral, mieszasz solidnie, obliczasz sobie ile chcesz tego nabrać i walisz do ust

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
wcześniejsze rozpoczęcie bolda
Następny temat