Cappo Di Tutti Capi
...
Napisał(a)
Witam. Jestem na cyklu deka+teść. Aktualnie jestem na tydzien czasu w Anglii. Tak sie składa ze nie wzialem ze siba sorzetu do zrobienia zastrzyku z Polski a w tutaj gdzie jestem Igły i strzykawki mozna kupic tylko na recepte ;/;/;/;/ pojutrze wypada mi zastrzyk a ja mam tylko dostepna igle 0,4mm. W co moge zrobic zastrzyk z deki tak małą igłą aby sie w miare dobrze przyjął??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najważniejsza jest długość igły. 0,4 może być tylko problem będzie w prędkości przetłaczania substancji..może się również zapchać.
...
Napisał(a)
sprawdz do ryja czy jest szansa zeby to wziasc. jak nie to tylko zastrzyk.
...
Napisał(a)
OmaBoy jak do ust wziac po chooj?? o czym ty mowisz zeby wypic koks z ampy?? nie doradzaj lepiej bo to marnowanie soku nic nie daje
Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2009-08-25 21:33:27
Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2009-08-25 21:33:27
Doping.
...
Napisał(a)
to mowie chyba nie jak podrobka to wypij a jak chemia to czeba wprowadzic igla
...
Napisał(a)
To jest taka strzykawka odrazu z igła do wstrzykiwania insuliny bo tylko takie cos mozna dostac w aptekach. Czyli co w dupe normalnie kłuć ?
Cappo Di Tutti Capi
...
Napisał(a)
proponuje udo,bark
w miejsca jak najmniej zatłuszczone
chodzi o to żeby sok w tłoczyć w mięsień ,jak najgłębiej
w miejsca jak najmniej zatłuszczone
chodzi o to żeby sok w tłoczyć w mięsień ,jak najgłębiej
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak wyzej. Jesli jestes otluszczony, to moze byc problem. No i z deka podejrzewam, ze dluuuugo bedzie trwac ta iniekcja:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!