Siemka. Mam 18 lat.Mam spuchniete, duze sutki juz dosyc dlugo okolo rok ;/. chyba mam ginekomastie, lecz nie jestem pewien, co mam robic, do jakiego lekarza sie udac. Jakie jest z tego wyjscie. Czy da sie to wyleczyc zeby nie bylo widac sladow?? Dodaje zdjecia. Ocencie sami...
...
Napisał(a)
Siemka. Mam 18 lat.Mam spuchniete, duze sutki juz dosyc dlugo okolo rok ;/. chyba mam ginekomastie, lecz nie jestem pewien, co mam robic, do jakiego lekarza sie udac. Jakie jest z tego wyjscie. Czy da sie to wyleczyc zeby nie bylo widac sladow?? Dodaje zdjecia. Ocencie sami...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jak jestes nowicjuszem na silce to po ..j ci koksy?? Czy ludzie juz odrazu jak zaczynaja trenowac koksy wpie....ja ?? Klatke masz narazie mniejsza niz te twoje suty wiec potrenuj troszke na diecie a jak juz nie bedziesz notowal efektow to potem siegnij po koks. to za czasy nie do wiary!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jest co possac
najpierw do swojego rodzinnego lekarza on da skierowanie do endokrynologa endokrynolog oceni czy to gino bo na lipomastie mi to nie wyglada

z taka masa nadajesz sie do pchania karuzeli po sezonie
...
Napisał(a)
jak sie kurcza w zimnie to lipo aeroby powinny pomoc ale idz na wszelki wypadek do endokrynologa moze rzeczywiscie w fazie dojrzewania gino cie lapie
z taka masa nadajesz sie do pchania karuzeli po sezonie
...
Napisał(a)
jak na moje za duzo wbijasz zdecydowanie za duzy jestes
wiec sie nie dziw ze gino jest

...
Napisał(a)
Dla ciebie moze to jest smieszna bo tego gowna nie masz. A ja co mam powiedziec. Chociaz nie rob sobie jaj
...
Napisał(a)
Wiadroman a ty widze ze jeszcze jestes dzieciokiem i nie dorosles do takich spraw... I zajmij sie skladaniem klockow lego a nie silka <lol2>
...
Napisał(a)
Ja nic dziwnego na tych zdjęciach nie widze.
<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!