Mam mały problem i prosze o rade a mianowicie mam 175cm 77kg wagi ćwicze nie siłowni i jednocześnie trenuje piłke nożną. Od stycznia zaczyna się okres przygotowawczy do sezony i jak co roku w czasie tego okresu zrzucam zbędne kilogramy. A więc nie chce zbytnio schudnoć a może inaczej chce zrzucic zbędny tłuszcz bez większej utrawy mięsni i słyszałem że dobrym zakupem były by aminokwasy bcaa. Co sądzicie o takim rozwiązaniu a moze radzicie mi jakąs lepsza odżywke bądz sposób na zachowanie mieśni. Z góry dzięki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam
Po kazdym wysilku zapodawaj sobie 40-50 g Carbo.
Przed treningami i po nich dobrym wyjsciem beda wlasnie BCAA. W ciagu dnia i przed snem mozesz spozywac odzywke wysokobialkowa.
Po kazdym wysilku zapodawaj sobie 40-50 g Carbo.
Przed treningami i po nich dobrym wyjsciem beda wlasnie BCAA. W ciagu dnia i przed snem mozesz spozywac odzywke wysokobialkowa.
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!