Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na wstepnie informuje ze zalezy mi na suchej masie miesniowej na ten cel mam do wydania 250 zl.Poszukuje dobrej kreatyny , oraz dobrego stacka przed treningowego. Zalezy mi rowniez na pobudzeniu gdyz od poniedzialku do piatku pracuje w Elektrowni i jestem po pracy zmeczony.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dobrej jakosci twaróg jeszcze ujdzie
ale te sklepowe to juz nie. chodzi osobiscie czesto jem do sniadania razem z owsianymi bo nie mam pomyslu co innego dac do nich a same zle sie je
ale te sklepowe to juz nie. chodzi osobiscie czesto jem do sniadania razem z owsianymi bo nie mam pomyslu co innego dac do nich a same zle sie je
http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
shock + storm kup
w autach za szmal starych czują sie lepsi ,,zaden nie jest z bloków kazdy z
nich tu tylko węszy
...
Napisał(a)
jakies inne pomysly macie ?
Ja myslalem zeby z rana dowalic : monohydrat , a przed treningiem jakiegos stacka , ale wlasnie nie wiem jakiegooo
Bralem juz cell pump'a
Ja myslalem zeby z rana dowalic : monohydrat , a przed treningiem jakiegos stacka , ale wlasnie nie wiem jakiegooo
Bralem juz cell pump'a
...
Napisał(a)
DORIAN YATES Ultimate Nox Pump , dobre opinie krazyly na forum,musisz znalezc poczytac, ja nie testowalem tego na sobie 

...
Napisał(a)
no to nie polecaj jak nie etstowałes bo po nim kolega mzoę meić kłopoty z głową..
zakup dobre mono jako baze a do kopnięcia xtreme stack, lub no xplode
zdr
zakup dobre mono jako baze a do kopnięcia xtreme stack, lub no xplode
zdr
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
mono kaizena + xtreme stack z tej firmy mam na sobie sprawdzone
swietne dla mnie
chociaz xtreme pochodzil jeszcze z pierwszej parti (tych podobniez mocniej czeszacych)
swietne dla mnie
chociaz xtreme pochodzil jeszcze z pierwszej parti (tych podobniez mocniej czeszacych)
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
nitrobolon energizer + jakieś mono albo jabłczan, polecam cm3, robiłem taki cykl, super efekty
...
Napisał(a)
Sry ze dopiero teraz odpowiadam , ale co sadzicie aby jeszcze przed snem dodac jakies bialko ? np MATRIX SYNTRAX
...
Napisał(a)
mozesz dodac ale ekonomicznej chyba jesc twaróg 

Na sucho to nawet trawa nie urośnie.
...
Napisał(a)
ale twaróg nie jest taki super wcale.
zdr
zdr
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
Ja jem i jest oki. Z twarogu dostarczam 44g białka kilka węgli i tłuszczu. Ale mi to nie szkodzi (ekto) 

Na sucho to nawet trawa nie urośnie.
Polecane artykuły