...
Napisał(a)
Witam mam 22 lata 180 cm moj staz to okolo 5 lat z duzymi przerwami nawet 6 miesiecznymi postanowilem sobie zrobic cykl by nabrac masy decyzja oczywiscie przemyslana (waze tylko 75 kg ciezko nabrac mi masy )zakupilem 8 szczalow Deca-Durabolin oraz 3 paczki TESTOSTERON ENANTHATE doradzcie mi co do tego na odblokowanie i jak to brac wszystko przez jaki okres i do tego jaka polecacie odzywke bialkowa. Diete oczywiscie mam ulozona z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat216491/ tu masz zestawienie białek napewno coś wybierzesz,i narazie radze tylko suple aż waga nie podskoczy
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
Białko dla mnie tylko jedno sie liczy dynamatize elite whey protein.
Jak mówi stare rumuńskie przysłowie "Jeśli ktoś ci przerwie bój to go skaratuj"
...
Napisał(a)
dzieki za pomoc w wybraniu odzywki postaram sie ja kupic jednak dalej prsze o pomoc w wyborze czegos na odblokowanie o rozpisaniu jak wszystko brac apropo sublementow probowalem sporo i masa idzie bardzo ciezko dlatek podjolem decyzje co do koxu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!