na samym poczatku chce jednak podkreslic, że co do środków anabolicznych to jestem zielony

w sesie ze nie mam wiedzy nabytej przez wlasne doswiadczenia ;P chyba wiadomo oco chodzi xD czytalem duzo tematów, w wiekszosci spotkalem sie tylko z otwartymi ogólnikowymi odpowiedziami, co brać, kiedy itp... chciałbym jednak by ktoś powiekszył mi tą wiedze. Czy trądzik, większe owłosienie i .. (chłopcy nie czytać..) zmniejszenie członka, są procesami (jezeli już by niestety nastąpiły) nieodwracalnymi ;>?
i czy jest także ryzyko wystąpienia tych ów nieporządanych skutków ubocznych po pierwszym cyklu ;>?
i czy nolva, oraz inne środki które zapobiegają skutką ubocznym, czy właśnie one przypadkiem też w wielkiej mierze nie wpływają szkodliwie(nieporządanie) na organizm? chciałbym się zaopatrzyć w tą wiedze by później nie szukać na ostatnią chwile, gdy wyskoczy mi trądzik... czy cuś sie zmniejszy xD a moze nawet nie powinienem sie tego obawiac na pierwszym cyklu hm ;>?
do tematu dodam że ćwicze 2,5 roku z przerwami. 19 lat będę miał gdy chciałbym zarzucić cykl ;) (5miesiecy)
reszta w profilu ;P zmieniam na bierząco ;) prosze o obficie masowe odpowiedzi ;D z góry dziękuje i pozdrawiam ;P
(rozdawanie sogów: mode on)