Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
603
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12709
Dla Was to moze być głupie ale takie pytania zadał mi kumpel, a ja na koksach się nie znam i niemam zamiaru brać więc wole zapytać Was, żeby sobie chłopak krzywdy nie zrobił.
Więc ile trzeba wziąść clomidu do 100 mety?? Koniecznie musi być 10 tabletek czy może być mniej??
U nas (Śląsk-Zabrze) jest chyba troche drogo bo on mówił że ok.50zł. za 10 tabletek więc chyba dużo, bo widziałem że Wy tu piszecie że jest po 30zł. za 10 clomidu. Niech ktoś z moich rejonów się wypowie.
No i pomysł jest taki żeby jego laska poszła do lekażą i jej przepisali clomid (nie znam pełnej nazwy) w sumie to był mój pomysł bo też tu wyczytałem ze tak można zrobić. I co ona by musiałą tam naściemniać dokładnie??
Zawsze dawaj z siebie wszystko!
"Jak wczoraj ćwiczyłem tak w domu to nie mogłem z piwnicy wyjść po treningu"
Szacuny
13
Napisanych postów
1196
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12420
"No i pomysł jest taki żeby jego laska poszła do lekażą i jej przepisali clomid (nie znam pełnej nazwy) w sumie to był mój pomysł bo też tu wyczytałem ze tak można zrobić. I co ona by musiałą tam naściemniać dokładnie?? "
Niech lepiej pujdzie do apteki i powie prawde ze chce sie odblokowac to moze aptekarka sie zlituje...
Szacuny
1
Napisanych postów
603
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12709
Ale przecież potem się tam rozliczają aptekarki z tego co komu sprzedali i mogą mieć prze***ane jak bez recepty sprzedadzą komuś clomid.
A jakie są odpowiedzi na reszte moich pytań ??
Zawsze dawaj z siebie wszystko!
"Jak wczoraj ćwiczyłem tak w domu to nie mogłem z piwnicy wyjść po treningu"
Szacuny
29
Napisanych postów
5693
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31085
Pojdzie nastoletnie dziecko do lekarza, bez wiarygodnych badan i podstaw jakichkolwiek i krzyknie lekarzowi, ze nie moze miec dzieci... gosc dostanie niezlej kraty na brzuchu od smiechu.
Wez lepiej czlowieku poszukaj dobrze [np. na tym forum], a kupisz i za 25 spokojnie.
Szacuny
17
Napisanych postów
954
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13815
"Pojdzie nastoletnie dziecko do lekarza, bez wiarygodnych badan i podstaw jakichkolwiek i krzyknie lekarzowi, ze nie moze miec dzieci... gosc dostanie niezlej kraty na brzuchu od smiechu" - jestes tylko rok od neigo starszy i faktycznie tak dorosly ....