Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11320
Witam wszystkich!!!
Chciał bym się zapytać was co myślicie o moim zdaniem świetnej zabawie jaką jest Paintball?Ja byłem na razie tylko 2 razy i muszę powiedzieć ,że to naprawdę świetna rzecz .Kto z was interesuje się takimi rzeczami?Jakie są wasze spostrzeżenia na ten temat?
Jak taki temat niedawno był(ja nie widziałem) to proszę kogoś z "ważniejszych" o usunięcie.
POZDRO!
Zmieniony przez - gawron9292 w dniu 2008-12-09 00:03:48
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
278 dni
Przeczytanych tematów
105
Paintball jest super, działa fajnie ogólnorozwojowo, a człowiek, zamiast ćwiczyć to się bawi. Jestem wielkim fanem! Dla tych, którzy nigdy nie grali: https://bcamp.pl/podstawowe-zasady-gry-w-paintball-jak-grac-w-paintball/ tutaj macie ładnie wytłumaczone zasady paintballa, ale bym sobie pograł :D Może się wybiorę z ziomeczkami, ale fajne byłoby zorganizować jakąś większą grupę do tego, wtedy jest większy fun i adrenalina wjeżdża :D
Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11320
Fakt.Nie jest związany z siłownią ale to również sport...........
I były już też tematy w tym dziale nie związane nawet w najmniejszym stopniu ze sportem.Ludzie się w nich wypowiadali i nikt nikomu nie mówił ,że temat nie pasuje do działu...
Szacuny
57
Napisanych postów
4017
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
33049
Moim zdaniem ASG gorszę bo kulki się odbijają i nie ma śladu czy kogoś trafiłeś czy nie. Paintball jest równie wojskowy jak ASG gdyż są markery bardzo przypominające wizualnie różne bronie
Szacuny
3
Napisanych postów
1233
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
18665
jak masz dobre ASG jak ja np. to nawet przez bluze siniaki zostają...ttanio nie było ale zabawa o matko....szczególnie ze w 10 kupowaliśmy...ale są świry które mają po 20 róznych sztuk ktore kosztowały ich po 1000-2000 za sztuke....bo wszystko metal bardzo mocne itp.
na paintballu byłem kilka razy i powiem ze fajne...fajniejsze od ASG o tyle ze zostają niepodważalne ślady a w /ASG ukryjesz ból i git....dlatego w ASG jak jest oszustwo to niema zabawy....
mamy niedaleko starą cegielnie-kilka róznych budynków jeden "most" kilka garaży bez drzwi jeden wiekszy budynek z piętrem no i wokoło wszędzie wysoka trawa....bossssko:D
Zmieniony przez - Oreamnos w dniu 2008-12-09 20:05:24
Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11320
MorfeniX - bardzo śmiesznehehe
W sumie jak tak oglądam filmiki z że tak powiem "prawdziwym" ASG to muszę powiedzieć ,że również jest bardzo fajne.Kumple na przykład pokupowali ASG z tych takich po 40 - 60 zł i kulki się odbijają......W sumie to już nawet nie urzywają tego gówna