Szacuny
24
Napisanych postów
1862
Wiek
28 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9562
Ma ktoś opis powstawania puryn?
Od jakiegoś czasu mam problemy z nadciśnieniem i okazało się, że powodem dolegliwości mogą być właśnie puryny, które powstaja po spożyciu większej ilości białka niż 1g/1kg masy ciała.
Wychodzi na to, ze białeczko nie jest taki złote jak go opisują
Szacuny
219
Napisanych postów
3305
Wiek
59 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
28054
mozesz zamiast mixow stosowac tylko hydrolizaty aminokwasowe - to rozwiaze sprawe - wszak trawienie w tym przyp. zostaje wykonane poza twoim ukl trawiennym .
ja sam ma delikatny ukl. traw wiec wiekszosc firm produkuje jak dla mnie " srodki na prze4czyszczenie " "lewatywe doustnie". wyslalem ci na priv co polecam , na czym sie nie spazylem