Witam... moje pytanie skierowane jest do uzytkowników którzy naprawde mają pojęcie i mogliby mi pomoc i odpowiedziec na pytanie ktore nie daje mi spokoju.Zacznę od tego że miałem roczną przerwe w treningu (lenistwo) czego teraz bardzo załuję. Kiedy znów zacząłem ćwiczyć zacząłem po niedługim czasie brać kretyne no i jak zwykle miałem pecha i znalazłem prace po tygodniu jej brania. Układam kostke brukową gdzie nieźle trzeba zapie....ac z łopatą a pozatym masa innych czynnosci które wymagają wysiłku fizycznego. No i przez pierwsze 3 dni biore dalej kreatyne i dawkuje ją tak samo jak w dni treningu ale czy to cos da? czy to moze w jakis sposob wpłynąć pozytywnie na moje miesnie? i w jakis sposób je rozbudować? z jednej strony myśle że tak a z drugiej że to nie ma sensu proszę o wypowiedz !!!! POZDRO
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jesteśmy tymi, którzy muszą rozkazywać by być wolnymi...
...
Napisał(a)
jak zaczynasz cwiczyć po dluższej przerwie to nie opłaca ci sie brac od razu kreatyne
jak narazie weź bialko albo gainera
jak narazie weź bialko albo gainera

Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!