Witam wróciłem po trzech miesiacach pracy za granicą i w sumie nie jestem w temacie, a mianowicie chodzi mi o jakieś nowości związane z gajnerami...Chciałbym kupić Monster massa 5 kg...ale moze jest cos lepszego za podobną, albo troszke większą cene??. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mass xxl 4,8 kg jest nawet w niezlej cenie i duzo osob jest z niego bardzo zadowolonych
...
Napisał(a)
Jak masz hajs to Serious Mass z Optimum Nutrition, albo Mega Mass 4000 z Weidera.
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
...
Napisał(a)
jesli masz duzo hajsu to luknij na gain fasta z uniwersala, ewentualnie hard fasta ale cena tego ostatniego jest bardzo wysoka.
http://www.sfd.pl/temat268831/
Post dla osób z kręgozmykiem, wymiencie swoje
doświadczenia ;)
...
Napisał(a)
Hmm Monster mass jest OK, ewentualnie zwroc tez uwage na SWG4000 Olimpa lub Gainer 2 Vitalmaxa.
Podobne składowo za podobną cene
Podobne składowo za podobną cene

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.
...
Napisał(a)
SWG 4000 POELECAM z własnego doświadczenia:) ale przygotuj się też na dodatkowe cm w pasie:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!