Szacuny
510
Napisanych postów
8840
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
54407
1 Kazuhiro Nakamura def Kevin Randleman-Decision (Unanimous)
2 Ricardo Arona def Dean Lister Decision (Unanimous)
3 Igor Vovchanchyn def Yuki Kondo Decision (Unanimous)
4 Alistair Overeem def Vitor Belfort Submission (Guillotine Choke) 1
5 Antonio Rogerio Nogueira def Dan Henderson Submission (Armbar) 8:05
6 Kazushi Sakuraba def Yoon Dong Sik KO (Strikes)
7 Mauricio Rua def Quinton Jackson KO (Strikes)
8 Wanderlei Silva def Hidehiko Yoshida Decision (Split)
Trafiłem 4 walki (z wynikami) Vitor dał ciała ponownie, porażki Quintona też się nie spodziewałem. Podobno Yoshida był lepszy w walce z Silvą.
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Szacuny
2
Napisanych postów
1435
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7041
Wyniki są spoko, chociaż bardzo mi szkoda Jacksona. Skończyło się jak się skończyło, bo Shogun złamał mu żebro w drugiej minucie walki. Cóż, tak bywa.
Mnie nie zdziwiła porażka Belforta, za to ciekaw jestem jak przebiegała walka Randleman vs Nakamura (bo jeszcze jej nie widziałem). Zastanawiam się czy to była ustawka czy nie, bo normalnie nie dawałbym większych szans Japończykowi.
Rozśmieszył mnie za to ten Koreańczyk. 38 sekund! Co za wyczyn, hehe. Wprawdzie sędzie nieco się pośpieszył z tym przerwaniem walki, ale pewnie i tak Saku by go skończył za kilka sekund. Sik okazał się cieniasem, tak jak zresztą myślałem.
Walki Silvy z Yoshidą też nie widziałem i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać. Musiała być wyrównana skoro wygrana była niejednogłośna. Silva pewnie srał po gaciach tuż przed ogłoszeniem werdyktu trzeciego sędziego :)
Teraz mam tylko nadzieję, że dobrze poustawiają pary w ćwierćfinałach. Powinni do każdej połówki drabiny turniejowej wstawić jednego przedstawiciela BTT, jednego z Chute Boxu i jednego Japończyka. A Igora i Overeema dowolnie. Osobiście chciałbym by ustawili Silvę naprzeciw Igora w 1/8. Ale pewnie nic z tego, w każdym razie nie w tej fazie turnieju.