Chciałem raz na zawsze skończyc z tematem suplementów dla piłkarzy ... Dlatego potrzebuje pomocy ... Chcę zamówic sobie suplementy dla piłkarza lecz niestety niewiem jakie :// .... Czy mógłby mi ktoś podac konkretne odżywki lub powiedziec czy taki zestaw Ionto drink liquid - Vitalmax - 1000ml (na 60l napoju) + reactor pro 3 - Trec - 300kaps. + BCAA - Trec - 150kaps. jest dobry ???? Mam nadzieje że mi pomożecie z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no raczej nie o to mi chodziło :PP ale fajnie że się ktoś zainteresował mam nadzieje że uzyskam jakąś pomoc... Aha czytałem już wypowiedzi na forum na temat suplementów i nie da się z nich wywnioskowac jaki zestaw jest najlepszy lub prawidłowy
...
Napisał(a)
dzięki że pomagacie <lol>javascript: test('
');
javascript: test('
');

javascript: test('

...
Napisał(a)
To zalezy do czego dla piłkarza.
Jeśli odżywki energetyczne to: carbo, napoje izotoniczne.
Jeśli na regeneracje stawów może być np. chrząstka rekina.
Wszelkiej maści odżywki białkowe.
Dla lepszej regeneracji można brać chela-mzb Olimpu.
Zależy na jakim poziomie wytrenowania jesteś, ile dziennie grasz oraz co chcesz osiągnać w tym sporcie.
Jeśli odżywki energetyczne to: carbo, napoje izotoniczne.
Jeśli na regeneracje stawów może być np. chrząstka rekina.
Wszelkiej maści odżywki białkowe.
Dla lepszej regeneracji można brać chela-mzb Olimpu.
Zależy na jakim poziomie wytrenowania jesteś, ile dziennie grasz oraz co chcesz osiągnać w tym sporcie.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
chciałbym zwiększyc szybkosc i wytrzymałośc trenuje codziennie w klubie.. a w okresie wkacyjnym lub ferii 2 razy dizennie ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!