Witam! Mam problem ze stawami a mianowicie szczelają,chrupią i takie tam. Najwiecej problemu jest z stawami barkowymi.Zaczeło sie to około 4 mesiące temu. Na poczatku ćwiczyłem ponad 3 miesiące(2 miesiące,potem przerwa tydzien i potem znowu jakieś 3 tyg.)I właśnie problem zaczął sie po przerwie.Następnie zrobiłem sobie przerwe od ćwiczen 2 miesiące a od ponad 1.5 miesica biore lek Stabil 500(skład siarczan glukozaminy 150mg,chrząstka rekina 100mg, Tri-Act Formuła: proszek z ananasa,wyciąg z kłacza imbiru, ekstrakt z dzikiej rózy razem 250mg)Cały lek ma 500Mg i biore 3 tabletki na dzien.Paczka zawiera 50 tabletek. Niedługo skończe 3 paczke i nie widze dużych efektów(czuje sie troche lepiej ale myslałem że bedzie lepiej i to dużo) Na paczce pisze że lek bierze sie minimum 6 tyg. Biore już chyba 6 tyg. i co mam zrobić mam zapał do ćwiczen ale boje sie że coś może sie stać.Dodam jeszcze że jak rozciagam ręce a szczególnie stawy robie sobie rozgrzewke itp. to stawy nie szczelaja oczywiście przez jakiś czas. Myśle nad tym żeby zacząć trening i sprawdzić czy mi to nie zaszkodzi. Mozliwe że podczas treningu nie bedzie tych poroblemów. Co wy o tym sądzicie jak mam postąpić? PROSZE O ODPOWIEDZI! o dodam że mam 16 lat(już raz wystawiałem Temat i wszyscy polecali mi glukozamine ale to było 2 miesiące temu kiedy jeszcze jej nie brałem)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!