...
Napisał(a)
Drogi Krzykaczu :) Twoje podejrzenia co do mojego wieku, są niestety bezpodstawne. Faktyczie chiałbym być młodszy, ale nie jestem. Co do tego zestawu który sobie wymyśliłem, to tak jak napisałem - zmiana wynika z braku pewnych produktów na rynku, a nie z mojej niedojrzałości w tym temacie. Czytać o tym już dużo czytałem i jeszcze dużo chętnie się dowiem :) Pozdrawiam 

...
Napisał(a)
tak jest najlepiej zacząć od mega dawek albo najlepiej hormon wzrostu - johny.
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Wymyśliłem sobie, że zrobię taki cykl:
1-4 20 mg Meta / ED
1-8 250 mg Enan /E7D
Czy tak będzie dobrze na pierwszy raz ? I ile wziąźć Clomidu na odblokowanie i ile czasu po ostatnim strzale enana ? Tydzień czy więcej ? Jakyście mogli mi to rozpisać w jakich dawkach clomid brać i przez jaki czas, będę bardzo wdzięczny. Dziękuję i pozdrawiam :)
1-4 20 mg Meta / ED
1-8 250 mg Enan /E7D
Czy tak będzie dobrze na pierwszy raz ? I ile wziąźć Clomidu na odblokowanie i ile czasu po ostatnim strzale enana ? Tydzień czy więcej ? Jakyście mogli mi to rozpisać w jakich dawkach clomid brać i przez jaki czas, będę bardzo wdzięczny. Dziękuję i pozdrawiam :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!