Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13203
Makaron o którym mowa to "Pastani", ten z biedronki (mąka durum).
Niekiedy jest ok, a niekiedy jest gorzki :/ Fatalnie się go wtedy je, jak masz sam makaron bez sosu.
Wie ktoś jaka może być tego przyczyna? Może tam gdzie się dostało powietrze i stało przez długi czas takie coś się dzieje?
(jeszcze w sklepie jak się przedziurawiło).
Bo to bodaj jak jest gorzki to cała paczka już do końca.
pzdr
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2009-11-10 21:32:00
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13203
Masz farta zatem ^^ Odechciewa się jedzenia przez to g****. Obrzydziłem sobie tylko makaron przez ten Pastani, choć sam w sobie jest dobry (gdy nie jest gorzki ;])
pzdr
PS: otworzyłem nową paczkę, która była na bank dobrze zapakowana. Zobaczę jak tam będzie smakował i zdam relację, lol.
PS2: kurde, makaron tak późno, to będę musiał teraz na kompie siedzieć co by spać nie iść po makaronie.
PS3: za ile będę mógł iść spać?
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2009-11-10 21:54:46
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13203
Dobra, nowa paczka była w miarę ok (minimalnie gorzki, ale to chyba moje wyczulone kubki smakowe ;)). TO chyba jednak ma coś wspólnego czy jest otwarty czy nie.
Albo czy jest dobrze spłukany? (nie mam pojęcia co to ma do rzeczy, ale teraz go spłukałem dobrze lol).
pzdr
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo