Szacuny
37
Napisanych postów
3273
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34107
Ostatnio widziałem szczęki żelowe Shock Doctor w jednym sklepie internetowym i tanie nie są. Te najlepsze kosztują prawie dwie stówki. Zastanawiam się czy ktoś coś takiego testował. Jak to działa? Czy rzeczywiście jest tak skuteczne jak wygląda po cenie? I czym to się w ogóle do cholery różni od zwykłej szczęki, że kosztuje 10 razy tyle?
Szacuny
9
Napisanych postów
2465
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13268
Tak jak Ci kiedys pisalem uwazam ze za ochraniacze czesto sie przeplaca, mialem ten tanszy bialo-czarny z tej firmy i jakos roznicy nie czulem, co do ceny to ten model ktory masz na zdjeciu mozna kupic w UK po 14 funtow czasami trafisz na promcje to jeszcze taniej, tak ze jak masz znajomego na wyspach moze wyjsc Ci taniej
Szacuny
37
Napisanych postów
3273
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34107
Dbasz o swoje zdrowie. Fakt. Za dentystę wychodzi jeszcze drożej
No generalnie szczęka Everlasta mi na 100% wystarcza ale rozmyślam nad zakupem czegoś "pro" na wypadek ostrych sparingów albo walk. Nie jestem jednak na to jakoś super napalony, po prostu się rozglądam.
A tak na marginesie znacie kogos lub slyszeliscie o kims kto mial jakies uszkodzenia mimo ze mial zalozony ochraniacz?
Ja ścinałem ochraniacz zawsze tak, ze mi końcowych zębów nie zasłaniał (generalnie zęby mam mega słabe) i miałem je pokruszone. To nie jest oczywiście kwestia jednego ciosu ale myślę, że w tym wypadku każde uderzenie trochę te zęby jednak uszkadza a potem coś mega twardego się nagryzie albo dostanie z gołej pięści i lipa. I na 100% miałem jeden martwy ząb po ciosach, jak nie dwa.
Zmieniony przez - d0l4r99 w dniu 2010-09-23 00:28:23