...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez Inezz96 z działu Szybkie pytania bez logowania.
Witam mam pytanie ja mam 80kg i 187cm wzrostu i mam 17 lat gdyby zaczepił mnie taki np 40 latek mniej więcej mojego wzrostu i ok 100kg masy w jaki sposób go obezwładnic lub uciąc go w przenosni na kilka minut na czas ucieczki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj, tutaj tematyka tego działu bardziej związana jest z dyscyplinami sylwetkowo siłowymi, dlatego przenoszę Twój temat odpowiedniego działu.
Pozdrawiam,
Inez Gorońska Mistrzyni Polski Bikini fitness
https://www.instagram.com/inezgoronska/?hl=pl
...
Napisał(a)
Na ogół aby uzyskać realne umiejętności w samoobronie należy około 2 lat ćwiczyć dobrze dobrany sport walki lub system samoobrony . Jeśli nie masz na to czasu lub/i ochoty , to należy po pierwsze unikać niebezpiecznych sytuacji , co obecnie jest łatwe , gdyż mamy spokojne czasy . Po drugie zaopatrzyć się w markowy gaz pieprzowy w stożku , którym posługiwanie się jest bardzo intuicyjne , jest legalny w Polsce i potrafi obezwładnić napastnika na okres od 15 minut do nawet godziny . Jeśli masz więcej pytań zapraszam do tematu ,, Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego " Pozdrawiam .
...
Napisał(a)
Pocałuj go. Masz wprawdzie 2% szansy, że mu się spodoba, ale aż 98% szansy, że zbaranieje.
...
Napisał(a)
zastosuj cios eleminujący i obszerny zamachowy. Pamiętaj o klapkach
Zmieniony przez - klataplecybarkico2312 w dniu 2022-08-16 19:01:23
Zmieniony przez - klataplecybarkico2312 w dniu 2022-08-16 19:01:33
Zmieniony przez - klataplecybarkico2312 w dniu 2022-08-16 19:01:23
Zmieniony przez - klataplecybarkico2312 w dniu 2022-08-16 19:01:33
Polecane artykuły