Witam chce skończyć te głupie posty z głupimi pytaniami czy sie opłaca kupic tanie 80% białko ,czy to jest dobre.
Niedawno kumpel truł mi dupe żebym kupił rolmlecza więc zamówiłem tak z ciekawosci i dla siebie 0,5 kg z pzresyłki byłem zadowolony
ale z serwatki nie jak ją otworzyłem i zaczełem przesypywać w pokoju pojawiła sie mgła
niesamowicie sie kurzy co do tego wszystko sie kleiło dobra przejdźmy do smaku jak rozrobiłem z mlekiem fuuuu mało sie nie pożygałem gorzkie i na wymioty bierze
więc spróbowałem z woda po dłuższym bawieniu sie wkońcu sie rozpuściło ale nie do końca smakowało jak mleko z dodatkiem cukru i soli. Po spożyciu tej serwatki wyskoczyłi mi jakieś syfy na całym ciele nigdy tego nie miałem bo zjadłem już wiele rzeczy. A pod wieczur na dodatek siedziałem pół godziny na kiblu ze sraczką
Więc nie kupujcie tego gówna oferowanego za niska cene dozbierajcie kasy i kupcie sobie cos lepszego cgyba że chcecie poczuć to na własnej skórze co ja poczyłem
Pozdro
Niedawno kumpel truł mi dupe żebym kupił rolmlecza więc zamówiłem tak z ciekawosci i dla siebie 0,5 kg z pzresyłki byłem zadowolony

Pozdro
NIECH MASA BĘDZIE Z TOBĄ!!!