Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
9
Napisanych postów
602
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11511
Zapewnie wielu z was koledzy słyszało juz otym ostatnio umnie na siłce zaczeło to byc popularne a na dodatek jest bez recepty i ma działne androgenne co wy o tym myslicie?? czy warto ?? czy jest to jaka kolwiek alternatywa dla koksu czy zanim sie ukuc leopiej jeszce sobie tego biosteronu zapodac to moze byc ciekwae słucham waszych opiii ktos juz to brał ? jakie efekty jakie skutki??
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27
Jestem 38 latkiem chorym na Stwardnienie Rozsiane,ale w pełni sprawnym i wysportowanym.Od paru dni zażywam "testosterol 250",dla tego że nogi mi słabły i stawały sie ciężkie.Jak zaczełem to brać to nogi zaczeły być sprawniejsze i potencja wzrosła(biorę 1 tabletkę dziennie).Dla mojego dobra powinienem dbać o siłę mięśni i wydolność organizmu!!!!zawsze byłem wysportowany i dobrze zbudowany.Chciałem się dowiedzieć od was jako fachowców,CZY DłUGIE STOSOWANIE"TESTOSTEROLU"(ROK-2 LATA)NIE ODBIJE SIE NA MOIM ZDROWIU(ZANIK POTENCJI,SPADEK SIłY MIęśNI,SYLWETKA I TWAż OWALNA JAK PO STERYDACH, ITP...)GENERALNIE CZY TAK DłUGIE STOSOWANIE NIE WYNISZCZY MOJEGO ORGANIZMU?????????
PROSZę O ODPOWIEDź!
pOZDRAWIAM.
kRZYSIEK.
Szacuny
9
Napisanych postów
602
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11511
nio wlasnie nie dzis rozmawialem z lekarzem i powiedział ze to podnisi poziom hormonow bez wgleduna wiek a u okoo 40 latka jest to poprostu wskazany produkt
czytałem tez pewein atykuł ze wiele produtków znanych marowych odzywek podnoszacych własny testoteron włsani ezawiera ten srodek a one nie ssa dla 40 latków wyłacznie
Szacuny
4
Napisanych postów
815
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7629
Mam zamiar spróbować tego produktu po cyklu w celu podniesienia poziomu własnego testosteronu.
Myśle że powinien być skuteczny w takiej własnie sytułacji, ponieważ jest przeznaczony dla ludzi, którzy mają mniejszy poziom własnego Testa, np. starszych osób. Przynajmiej tak próbuję to sobie logicznie tłumaczyć.
Jeśli chodzi o branie normalne to niewiem czy przy normalnym poziomie podnosi własny testosteron.
Szacuny
9
Napisanych postów
602
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11511
Powiem szcerze ja juz biore to 4 dzien i mysle ze troche to dziala napewno
a dlaczego dlatego ze czuje to po sobie a widze po omojej kobiecie wiec tym bardziej powinno ci pomoc gdy twoj organizm bedzie miał nize po cyklu
Szacuny
83
Napisanych postów
8068
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
39197
Powyżej pewnego poziomu nie podniesiesz teścia, organizm to reguluje, a napewno nie podniesiesz tego tym.
Kolejny wynalazek na wyciągane kasy , dla starszych panów co nie mogą za*****ić.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Ziemny...weź się przyjacielu obudź..Biosteron zawira PRYMITYWNY prohormon DHEA...charakteryzuje się on tym, że ma wyjątkowo niski poziom konwersji w testosteron....na poziomie 0,35%...zresztą robi to pośrednio przez konwersję w androstendione.... a za to spory procent aromatyzacji i konwersji do DHT... aby odczuć jego działanietzn uzyskać skuteczną dawkę androgenu... należałoby zastosować jakieś mega dawki..które dałyby wielokrotnie większe skutki uboczne niż docelowe
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2003-11-05 21:06:37
Szacuny
9
Napisanych postów
602
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11511
Słuchaj byc moze i masz racje ja nie podwrazm twego słowa ale zawsze warto sie dowiedziec wszytkiego na temat niz nie wiedziec ja tam dostałem biosteron za darmo i sobie nic nie zaszkodze raczej jak go zjem heeh w normalnych dawkach ale dziekuje za odpowiedzeic
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27
A powiedzcie mi jak podnieść swoje libido?żre ten biosteron JUż Z ROK,ale efektów żadnych.Muszę nadmienić że zdjagnozowali u mnie"SM",ale jestem sprawnym i wysportowanym 38 latkiem,tylko ostatnio brałem dexawen(po 10 dniach wyrzuciłem te g****)i członek robi sie jak z waty!!!!!Generalnie od dłuższego czasu mam problemy z dojściem(postawić postawie,ale dojść po paru godzinach dochodzę,NIE ZAWSZE!!)lekarz mi powiedział że muszę sie napracować,ale ile można?!!!Może polecili byście mi jakieś odżywki np.testosteron?!
BłAGAM POMóżCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacuny
13
Napisanych postów
291
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16686
lalamido70: ja na twoim miejscu walnąłbym 100 mg Prolo Jelfy co tydzień pociągnął bym to kilka tygodni libido powinno podskoczyć a wacek stać na baczność, potem zejście odblok i przerwa za jakiś czas bym to potworzył, ewentualnie zamiast 100 prolo wziąłbym 250mg omnadrenu co 2-3 tyg, tylko mowie za siebie co bym zrobił a ty zrób jak uważasz