WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Nootropiki czyli legalny 'doping mózgu' nauka motywacja koncentracja samopoczucie.

temat działu:

Odżywki i suplementy

Ilość wyświetleń tematu: 60802

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 105 Napisanych postów 1794 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26438
Pikaczumba

sunifiram to syf.coluracetam jak czytałem tak samo działa więc syf.

co do sunifiramu się nie zgodzę ;) wykorzystałem opakowanie 1g, to powiem, że czuć go bardziej niż noopept
znajomy też bierze, to chwali sunifiram

coluracetam też mam, ale imo nie warty swojej ceny...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 467 Napisanych postów 52009 Wiek 56 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 199651
był cały temat w dopingu.zapraszam do lektury.i nie jest to tak ze cudowne proszki nie maja efektów ubocznych.mająprzykładowo ci co maja pokickane z tarczyca to sobie na racetamach nie posmigaja

walker chyba suni nie masz,pisałem o tym obszernie

Zmieniony przez - Pikaczumba w dniu 2016-05-11 20:40:46

WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 105 Napisanych postów 1794 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26438
Podeślij link, bo bym sobie poczytał co pisałeś o tym

To w takim razie co niby brałem? ^^
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 467 Napisanych postów 52009 Wiek 56 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 199651
wystarczy google uzyć.cos ten staff za bardzo nie działa

https://www.sfd.pl/Noopept_doping_mózgu_co_to_daje_-t875609.html

nie wiem co brałes.ale jak chcesz to sprzedam ci cukier puder z nazwa i cena jaka tylko bedziesz chciałaż cały kilogram.tylko naklejek nie odklejaj z nazwa.

wyszukac jeszcze jakies interesujace strony w danym temacie albo poszukac poprzez google innych tematów?

Zmieniony przez - Pikaczumba w dniu 2016-05-11 20:57:36
1

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 231 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3271
przeczytałem tamten temat ale żadnych poważnych wad na temat noopeptu [przynajmniej z twoich wypowiedzi] wyciągnąć nie można,, temat został zakończony, a ostatnie wypowiedzi raczej stawiały noopept w pozytywnym świetle... To jak to w końcu z nim jest ? pomaga choć trochę czy nie warto pieniędzy wydawać ? a co do tych skutków ubocznych, to doświadczyłeś jakichś ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Haha, akurat jak cukier nie smakowało...
A działania sobie raczej nie wymyśliłem... (ani efektów ubocznych)

Ja noopept biorę regularnie i mogę polecić... mi fajnie oczyszcza umysł z myśli i poprawia koncentrację
Choć np. znajomy nie toleruje tego i brainfog ma za każdym razem jak to weźmie

U mnie z efektów ubocznych noopeptu - suchość skóry przy regularnym stosowaniu... i tyle
Brainfog czasami, gdy wezmę na raz 30mg+
Do tego tani jest... można kupić za ~20zł za 1g, więc to majątek nie jest
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1779 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 40491
Panowie a takie pytanko jak to jest z alkoholem przy takich środkach bo różne są opinie inni mówią że słaby łeb drudzy że są pijani ale jakoś trzeźwo myślą... inni mówią że po alko działanie noopa jakby zaczynało się od nowa ?
...
Napisał(a)
Ekspert
peku muski nie pijomusiadz lepiej i sie naucz do kartkówki a nie głowe nam zawracasz
sasuke.pomaga jak sie musk wysila.nie wysilisz to nie bedziesz miał zadnego efektu.skutków ubocznych nie doświadczyłem ale...walker suchosc skóry przy noopie a co ma noopept do skóry?

z tego co ja doswiadczyłem negatywnego a moze i pozytywnego to zwielokrotnienie umysłu.problemy z zasypianiem jak ci muza gra w deklu.myslisz otym co jutro bedzie a jednoczesnie liczysz w pamięci zeby zasnac

co do bólów głowy.wazna jest cholina.zreszta nie odczuwałem ich,nawet po paru drinach

Zmieniony przez - Pikaczumba w dniu 2016-05-11 21:28:07

...
Napisał(a)
Ekspert
Trudno mi to obiektywnie ocenić, ale osobiście wydaje mi się, że można więcej wypić
Z tego co czytałem noopept działa ochronnie na neurony w przypadku obecności trucizn (w tym alko )

Ktoś miał podobne problemy i wyczytał, że to przez podwyższony poziom NGF... ale ja aż tak w to nie wnikałem
W każdym razie biorę dłużej noopept = sucha skóra
Przestaję brać = wraca do normy
Podaż witamin, minerałów, kosmetyki niewiele zmieniają
...
Napisał(a)
Ekspert
nie doszukuj sie suchej skóry w noopepcie.po za tym na pewno masz noopa?bo na nopie sie nie pije.szybciej sie człowiek upija i ma kaca jak by pił ruski bimber z opony

wiesz tak tylko doszukuje sie dziury w całym cos w rodzaju mitycznych opowiesci ze koleś wali deke solo i nie ma problemów z libido

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co ile brać białko?

Następny temat

Aloesowe oczyszczanie. Hit czy kit?

electro
Polecane artykuły