...
Napisał(a)
czesc mam pytanie mam cykl 1-9 200mg e5d prolo i jestem juz po 7 strzale i chcialbym zaczac brac nolvadex bo cos mi sie nie podoba z sutkami i nie wiem w jakiej dawce i czy juz do konca i jak to potem bedzie z odblokiem i kiedy zaczac brac kretke ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nolva 40mg aż do momentu ustąpienia objawów potem do końca cyklu 20mg, kretke do odbloku, odblok 2 tygodnie po ostatnim szocie prolki.
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
A co z sutkami Ci się nie podoba?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Za male ciezko je piescic
joke

..to ZAKAZANY owoc DUMNIE krazy WCIAZ nad GLOWA i KUSI kazdy SAM sparzyc SIE musi...
Slaski STYL
...
Napisał(a)
ok czyli kretke nie zaczynac wczesniej niz razem z odlokiem ?? no wiesz troszke sie sutki zwiekszyly ale nie widac tego tak bardzo niby na wadze poszlo mi 8 kilo ale nie wiem gdzie to jest bo ciezko to zauwazyc chyba w kosci to poszlo 

...
Napisał(a)
Pamiętaj że bez wyraźnego powodu nie bierzemy nolvy. Kreta razem z PCT aby zminimalizować spadki.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
nie widzisz +8 kg a widzisz lekko powiększone sutki
? Niczym innym sie nie objawia: swędzeniem, pieczeniem? Słuchaj e0r bez powodu nie bierz nolvy.

"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!