Witam.
Ostatnio jechałem bardzo szybko na rowerze na najwyzszych przeżutkach jakich się da,jeździłem jak zawsze...
Jednak było takie przejscie (podwójne pasy,i nakoniec była barierka i dwie w boki,takie typowe przejscie)
Za szybko jechałem aby wychamowac,zaczołem ostro chamowac,chcąc skrecic w bok.
Odwróciłem sie w pożądany kierunek,ale bardzo mocno przypiepszyłem się bardzo mocno lewym przedramiem w barierkę.
Przeleciałem przez barierke a rower na niej utknął.
Mimo,że leżałem i sciskałem sie za ręke,żaden ch** z ulicy do mnie niepodszedł i niepomógł,ale mniejsza o to.
Na początku miałem problem z cwiczeniami na siłowni.
Gdy naprężałem dwugłowy ramion (biceps),to mocno mnie bolało w miejscu.
Było to jakieś 2 tygodnie temu,ale wczoraj na rowerze znowu jechałem rowerem, i na moje szczescie,znowu przypiepszyłem się w róg rampy....
Niewiem co to,w tym miejscu jest taka jakby bulwa...
Ale z zewnątrz nic nie widac....
Pozdro i czekam na odp ;)
Wczesniej to było na mtb
ostatnio na bmx...
zeby niebyło,że jestem jakims idiotą ;D
Zmieniony przez - Quickley w dniu 2011-06-25 16:12:49
Ostatnio jechałem bardzo szybko na rowerze na najwyzszych przeżutkach jakich się da,jeździłem jak zawsze...
Jednak było takie przejscie (podwójne pasy,i nakoniec była barierka i dwie w boki,takie typowe przejscie)
Za szybko jechałem aby wychamowac,zaczołem ostro chamowac,chcąc skrecic w bok.
Odwróciłem sie w pożądany kierunek,ale bardzo mocno przypiepszyłem się bardzo mocno lewym przedramiem w barierkę.
Przeleciałem przez barierke a rower na niej utknął.
Mimo,że leżałem i sciskałem sie za ręke,żaden ch** z ulicy do mnie niepodszedł i niepomógł,ale mniejsza o to.
Na początku miałem problem z cwiczeniami na siłowni.
Gdy naprężałem dwugłowy ramion (biceps),to mocno mnie bolało w miejscu.
Było to jakieś 2 tygodnie temu,ale wczoraj na rowerze znowu jechałem rowerem, i na moje szczescie,znowu przypiepszyłem się w róg rampy....
Niewiem co to,w tym miejscu jest taka jakby bulwa...
Ale z zewnątrz nic nie widac....
Pozdro i czekam na odp ;)
Wczesniej to było na mtb
ostatnio na bmx...
zeby niebyło,że jestem jakims idiotą ;D
Zmieniony przez - Quickley w dniu 2011-06-25 16:12:49
Bike-Fast!
Parkour-Dynamic!
Gym-Power!