Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
4 razy metka solo za małolata, 5 miesięcy testosteron enen 400mg ew
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1203
Witam. W czerwcu 2019 skoczyłem brać oxe i mete( brałem ok.6 tyg, metki 30mg ed oxy nie pamiętam ale też jakąś małą dawkę). Po cyklu 10 TAB clomidu. No i masakra z libido i z erekcją. Dopiero zrobiłem badania 5.5. 2020 (wrzucam zdjęcie). Lekarz androlog przepisał mi 10 mg tamoxa na 3 miesiące. Wytrzymałem na tamoxie 2 miesiące i 3 miesiąc wjechałem na clomid 50mg ed(hcg 10000j na początku z tamoxem. Libido na tamox masakra, dlatego zmieniłem na clomid) przez całe trzy miesiące zbijałem prolke, badania robiłem co miesiąc. Miesiąc po ostatniej tabletce cloma testosteron 600, dwa miesiące po ostatniej tabletce 375. Jak libido i erekcji nie było tak nie mam. Nie wiem co teraz robić ale jestem już sfrustrowany sytuacja która trwa za długo, organizm po takim cZasie powinien chyba sam sobie poradzić nawet bez odbloku. Tym bardziej po tam śmiesznym "cyklu". Co radzicie ?
Szacuny
2402
Napisanych postów
5805
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
106431
Bizon998
Lh i FSH równiez zbadaj w ciągu miesiąca mogło się dużo zmienić a nawet w ciągu tygodnia po ilu dniach od skończonego cyklu wzięłaś Clomid, 10 tab. To za mało na odblok minimum ze 20 pewny miałeś ten Clomid jakiej firmy
tak piszesz żeby tylko pisać?
przeczytaj jeszcze raz co autor napisał w pierwszej wypowiedzi i dopiero doradzaj
Szacuny
1312
Napisanych postów
3490
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
54813
Chyba te z września.. Jak,wyglada teraz LH I FSH? Jak nie badales to zbadaj i dorzuć SHBG, DHEA-S. Rozumiem, ze od 2 miesięcy nie jesz już leków żadnych.?
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1203
Że problem jest w głowie to wątpię bo mam stała partnerkę od dwóch lat i po tym cyklu jest masakra wcześniej było zaj**iście. Tak od dwóch miesięcy nie biorę żadnych leków. Nie robiłem badań przed cyklem. Robiłem 5at temu z ciekawości tylko testa to miałem 795
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1203
Glukoza na czczo 92 norma 74-106 Lh i FSH miesiąc temu było ok to nie badalem, wątpię żeby przez miesiąc tak spadło. Ciśnienie idealne. Shgb zbadam. Czy jeszcze jakieś badania zrobić? Ktoś jeszcZe się wypowie? Dzięki Michałek 83