Twoj Sukces Zalezy Tylko Od Ciebie!!!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Nie wiem czy dotarł narazie mi sie nie wyświetla :(
SFD FIGHT CLUB
Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki
=Przyszły moderator wszystkich moderatorów=
MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<

A po drugie, to nie sądzę, aby jakieś menty cię obiły-szczególnie z twojej dzielnicy. A gdyby już do tego doszło, to obdukcję nie problem zrobić, a do tego wiesz, gdzie oni mieszkają, więc raczej wygrasz. Z doświadczenia wiem, że to nie jest takie proste poprosić jakiś obszczymurów, żeby kogoś za***ali - naprawdę trzeba takim dużo zapłacić...A wygląda na to, że taka akcja w grę nie wchodzi. Tzymaj się.
www.fotouslugi.org.pl FOTO
www.scholarium.eu TŁUMACZENIA
Swoją drogą to w Szczecinie macie niezłych kozaków to przejedź się na jakąś gorszą dzielnice i zapłać komu trzeba a oni już będą wiedzieli jak przekopać żebra klientowi(czasem tylko takim sposobem może jeden kozak drugiego kozaka wyleczyć z nałogu kozaczenia

Jeśli nie czujesz się na siłach w razie jakiej kolwiek sytuacji to unikaj kontaktu zwrokowego z nim,bo takie ciule zazwyczaj na to czekają żeby ktoś się krzywo na nich popatrzył i mają wtedy powód żeby kogoś obić

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.

----->Patrz komu ufasz...
<-----

BTW: PODPADA PO KK.
Art. 190.
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub
szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym
uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Jak zgłosisz na policję - to potencjalni sprawcy i prowodyrka mogą mieć problem...
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2004-07-03 12:04:41
Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1